Hoe CIVAS omgaat met het coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep en dat merken we bij CIVAS ook. Graag informeren wij je over de maatregelen die wij als opleidingsinstituut hebben getroffen.

Wat betekenen de maatregelen omtrent het coronavirus voor CIVAS-studenten?

CIVAS blijft open en staat voor je klaar! Ook in deze periode doen wij er alles aan om je te begeleiden bij jouw thuisstudie.

Bij CIVAS volg jij je opleiding grotendeels zelfstandig thuis, met online begeleiding door docenten. Deze studieactiviteiten kunnen gewoon doorgaan. Je kan gebruikmaken van alle faciliteiten van ons online studentenportaal. Ook kan je zonder problemen jouw klassikale examen of openboekexamen doen. 

Voor onderdelen van opleidingen waar persoonlijk contact gebruikelijk is, organiseren wij alternatieven. Alle CIVAS-studenten waarop de aanpassingen van toepassing zijn krijgen hiervan tijdig persoonlijk bericht.

1. De klassikale bijeenkomsten die onderdeel zijn van onze opleidingen Medische basiskennis CPION en Psychosociale basiskennis CPION worden je deels aangeboden op onze leslocaties in Haarlem of Amsterdam, en deels als interactieve online colleges.

2. Onze klassikale examens in Amsterdam zijn geannuleerd. Wij bieden je de mogelijkheid om online examen te doen op 20 november, 11 december, 15 januari, 10 februari, 12 maart, 7 april, 14 mei en 9 juni. Het online examen begint om 11:00 uur. Lees hier hoe een online examen werkt en welke zaken je technisch moet voorbereiden. Is het voor je technisch onmogelijk om online examen te doen, schrijf je dan in voor een klassikaal examen op 10 september, 22 oktober of 3 december op ons kantoor in Haarlem.

3. De praktijkevenementen vinden deels plaats op locatie en deels online vanuit huis via Zoom. Lees hier hoe jij je voorbereidt op een online praktijkevenement vanuit huis.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat tijdens kantooruren voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kan ons zoals gebruikelijk bereiken via info@civas.nl en 023 – 55 11 511.