Hoe CIVAS omgaat met het coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep en dat merken we bij CIVAS ook. Graag informeren wij u over de maatregelen die wij als opleidingsinstituut hebben getroffen.

Wat betekenen de maatregelen omtrent het coronavirus voor CIVAS-studenten?

CIVAS blijft open en staat voor u klaar! Ook in deze periode doen wij er alles aan om u te begeleiden bij uw thuisstudie.

Bij CIVAS volgt u uw opleiding grotendeels zelfstandig thuis, met online begeleiding door docenten. Deze studieactiviteiten kunnen gewoon doorgaan. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van ons online studentenportaal. Ook kunt u zonder problemen uw klassikale examen of openboekexamen doen. 

Voor onderdelen van opleidingen waar persoonlijk contact gebruikelijk is, organiseren wij alternatieven. Alle CIVAS-studenten waarop de aanpassingen van toepassing zijn krijgen hiervan tijdig persoonlijk bericht.

1. De klassikale bijeenkomsten die onderdeel zijn van onze opleidingen Medische basiskennis CPION en Psychosociale basiskennis CPION worden u deels aangeboden op onze leslocatie in Amsterdam, en deels als interactieve online colleges.

2. Onze klassikale examens in Amsterdam zijn geannuleerd. Wij bieden u de mogelijkheid om online examen te doen op 5 september, 3 oktober, 31 oktober, 21 november en 12 december. Het online examen begint om 11:00 uur. Lees hier hoe een online examen werkt en welke zaken u technisch moet voorbereiden. Is het voor u technisch onmogelijk om online examen te doen, schrijf u dan in voor een klassikaal examen op 18 september of 27 november op ons kantoor in Haarlem.

3. De praktijkevenementen Communicatievaardigheden, Coachvaardigheden, Kindercoachvaardigheden en Positief coachen worden online aangeboden via Zoom. Lees hier hoe u zich voorbereidt op een online praktijkevenement vanuit huis.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat tijdens kantooruren voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons zoals gebruikelijk bereiken via info@civas.nl en 023 – 55 11 511.