Healing opleiding? Studeer bij CIVAS!

Healing opleiding? Studeer bij CIVAS!

Healing opleiding? Studeer bij CIVAS!

Volg de healing opleiding en leer alles over de aura
Wilt u leren werken met kosmische energie? Dan is een healing opleiding van CIVAS uw keuze! In korte tijd doet u alle kennis en vaardigheden op om als professioneel healer aan de slag te gaan. Deze healing opleiding is ook geschikt voor mensen die healing willen toepassen in de privésfeer.   

Healing als therapie
Healing is een complementaire geneeswijze waarbij blokkades in de aura en chakra’s worden opgeheven. Hierdoor neemt de energiestroom toe en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Healing kan als zelfstandige therapie worden gegeven, maar ook in combinatie met kleurentherapie, edelsteentherapie, reiki en magnetiseren.

Uiteenlopende toepassingen
Met een healing opleiding leert u lichamelijke en emotionele klachten effectief bestrijden. Van hoofdpijn en astma tot stress en burn-out. Door het energieveld schoon te maken, op te laden en te balanceren, stroomt helende energie naar plekken waar het nodig is. U kunt een healing geven aan anderen, maar ook toepassen op uzelf. Dat maakt kennis van deze behandelvorm zeer waardevol.

Healing opleiding: doe gedegen kennis op
Om op verantwoorde wijze een healing te kunnen geven, is het belangrijk om alles te weten over het menselijk energieveld. Wat is de aura precies en wat is de functie van de chakra’s? Ook het opsporen en behandelen van blokkades is een vaardigheid die u als healer nodig heeft. Met een healing opleiding van CIVAS doet u al deze kennis en vaardigheden op. U leert verschillende technieken toepassen, zodat u uw cliënten een behandeling op maat kunt geven.

Direct als healer aan de slag gaan?
Wilt u klachten leren bestrijden door middel van healing? Schrijf u dan in voor de opleiding Aura- en chakrahealing van CIVAS en start uw eigen praktijk. Bij deze studie krijgt u gratis een instructie-dvd waarop de behandeltechnieken stap voor stap worden uitgelegd door een ervaren healer!

> Lees alle informatie over de opleiding Aura- en chakrahealing
 

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.