Kristaltherapie: wat is het precies?

Kristaltherapie: wat is het precies?

Kristaltherapie: wat is het precies?

Kristaltherapie is populairder dan ooit. Kristallen en edelstenen hebben unieke vormen, kleuren, eigenschappen en energievelden. Door de juiste kristallen en edelstenen in te zetten, kan er genezing plaatsvinden en komen lichaam en geest in balans. Kristaltherapie kan als zelfstandige therapie worden gegeven, maar ook in combinatie met chakra- en auratherapie.

Behandeltechnieken kristaltherapie
Kristaltherapie kan voor uiteenlopende doeleinden ingezet worden. Van het in balans brengen van aura’s en chakra’s tot het zuiveren van ruimtes en het minimaliseren van schadelijke invloeden van buitenaf. Maar ook voor het verlichten van kwalen en het behandelen van ziekte is kristaltherapie effectief. Door de verschillende behandeltechnieken die kristaltherapie kent, kunnen behandelingen naadloos worden afgestemd op de problematiek die er speelt.

Basiskennis kristallen en stenen
Om zelf met kristaltherapie aan de slag te kunnen, is het belangrijk om alles te weten over kristallen en edelstenen. Welke helende eigenschappen hebben ze? Wat zeggen de kleuren en vormen? Welke kristallen en edelstenen zet u in bij een bepaalde ziekte of aandoening? Hoe programmeert en reinigt u de stenen? Met een cursus over kristaltherapie doet u al deze belangrijke kennis op en leert u kristallen en edelstenen veilig inzetten.

Met kristaltherapie aan de slag?
Wilt u uzelf en anderen helpen met kristaltherapie? Schrijf u dan in voor de BATC-erkende cursus over kristal- en  edelsteentherapie van CIVAS. Na afloop weet u alles over de heilzame werking van kristallen en edelstenen. Bij de cursus krijgt u gratis een instructie-dvd waarop de behandeltechnieken haarfijn worden uitgelegd. De cursus is geschikt voor mensen die kristaltherapie willen toepassen in de privésfeer of in hun eigen praktijk!

> Leer meer over de cursus Edelsteentherapie
 

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.