Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Duur
8 maanden
Lesgeld
€ 445,00 of 8 x € 59,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Met de opleiding Aroma-en Bach bloesemtherapeut laat u uw cliënten optimaal profiteren van de geneeskrachtige werking van etherische oliën en bloesemremedies. Deze opleiding bestaat uit de volledige studies Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Beide therapieën zijn prachtig in uw natuurgeneeskundige praktijk te combineren!

Voordelen

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Voor lichamelijke en geestelijke aandoeningen
  • Start uw eigen natuurgeneeskundige praktijk
  • Inclusief gratis instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Bied uw cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie! Behandel emotionele of psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een etherische oliemassage te geven. En spanningen die loskomen bij aromatherapie kunt u helpen oplossen met Bach bloesemtherapie.

In de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut maakt kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische olién komt aan bod. U leert een perfecte diagnose stellen en u weet de juiste Bachremedies te kiezen om uw cliënten op optimale wijze te behandelen.

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kunt u uw cliënten, familie of kennissen een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Zo kunt u met uw brede kennis iedereen steeds optimaal van dienst zijn.

Profiteer van de pakketvoordelen
Kiezen voor de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de studies uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt de opleiding als geheel thuis.

Details

methode thuisstudie
omvang

18 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 8 maanden
lesgeld € 445,00 of 8 x € 59,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Na ontvangst van uw inschrijving heeft u de opleiding Aromatherapie en Bach bloesemtherapie binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

U ontvangt het complete opleidingspakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk als aromatherapeut en Bach bloesemtherapeut.

Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij deze opleiding wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze opleiding tot Aromatherpeut en Bach bloesemtherapeut het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze opleiding organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet.

Praktijkdag Aromatherapie
Datum Prijs Locatie
zondag 27 juni 2021 € 125,00 Heerhugowaard

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Masseur aan het werk in massagesalon na cursus Holistische massage

Holistische massage

Meer informatie
Aurahealing behandeling voor de cursus Aura- en chakrahealing

Aura- en chakrahealing

Meer informatie
Biologische groenten op tafel bij cursus Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.