Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Duur
9 maanden
Lesgeld
€ 560 of 6 x € 98
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT
Studiemethode
thuisstudie

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Met het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut laat je jouw cliënten optimaal profiteren van de geneeskrachtige werking van etherische oliën en bloesemremedies. Dit studiepakket bestaat uit de volledige studies Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Deze therapieën zijn prachtig te combineren in jouw natuurgeneeskundige praktijk.

Gratis proefles

Ja, ik wil de gratis proefles én de inhoudsopgave per e-mail ontvangen. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief met leuke nieuwtjes en inspiratie.

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Voor lichamelijke en geestelijke disbalans
  • Start je eigen natuurgeneeskundige praktijk
  • Inclusief instructievideo's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Je ontvangt het complete studiepakket in één keer. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Civas houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo beschik je altijd over de meest actuele kennis.

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kan je jouw cliënten een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Met jouw brede kennis kan je iedereen steeds optimaal van dienst zijn.

Profiteer van de pakketprijs
Het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut bestaat uit twee volledige opleidingen: Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Kies voor het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt jouw studie naar jouw eigen wens en tempo in: de opleidingen uit het pakket kun je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Wat leer je?

Bied je cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Behandel emotionele en psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een massage met ethersiche olie te geven. Spanningen die loskomen bij aromatherapie kan je helpen oplossen met Bach bloesemtherapie.

In de opleiding Aromatherapie maak je kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische oliën komt aan bod. In de opleiding Bach bloesemtherapie leer je de juiste Bachremedies kiezen om je cliënten op optimale wijze te behandelen.

De Bach bloesemremedies en etherische oliën zijn niet bij het lesgeld inbegrepen en zijn te koop bij Holland&Barrett, de betere drogist, natuurvoedingswinkels en online. Bij etherische oliën is het belangrijk dat ze van biologische oorsprong zijn.

Details

methode thuisstudie
omvang

18 lessen inclusief instructievideo's

studieduur 9 maanden
lesgeld € 560 of 6 x € 98
inschrijfgeld € 20
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut

erkend diploma

De opleiding Aromatherapie is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT).

De opleiding Bach bloesemtherapie is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT).

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je per individuele opleiding een openboekexamen aanvragen. Het examen legt je eenvoudig thuis af via internet. Slaag je voor het examen, dan ontvang je een diploma voor deze opleiding. Slaag je voor alle examens van de opleidingen in het studiepakket, dan ontvang je bovendien het overkoepelende diploma voor het studiepakket.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je per opleiding een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Civas scoort een 9.1

Karin Zijlstra
08 februari 2022
De communicatie voor vragen aan mijn docente verliep heel goed, maar ook met de medestudenten. Het lesboek zag er heel goed en overzichtelijk uit. Was meteen duidelijk. Goede opbouw van de lesstof.
P. Persoon
09 september 2022
Dit maakt leren 3x leuker! Informatie lezen (1), uitgeschreven voorbeelden (2), opdrachten uitwerken (3). Eenvoudig online en zonder druk toetsen. Een manier van leren dat bij me past zodat ik na het behalen van een diploma alweer sta te poppelen om met een volgende opleiding te beginnen. Echt super!
Jacqueline Braakman
05 augustus 2022
De studies die ik heb gevolgd (Jongerencoach en ACT) waren duidelijk en goed opgebouwd. Het maakt echt een verschil dat je voor jezelf een planning kan maken en op deze manier vrij bent om je tijd in te delen.