Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Duur
9 maanden
Lesgeld
€ 445,00 of 8 x € 59,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Met de opleiding Aroma-en Bach bloesemtherapeut laat je jouw cliënten optimaal profiteren van de geneeskrachtige werking van etherische oliën en bloesemremedies. Deze opleiding bestaat uit de volledige studies Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Deze therapieën zijn prachtig te combineren in jouw natuurgeneeskundige praktijk.

Voordelen

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Voor lichamelijke en geestelijke aandoeningen
  • Start je eigen natuurgeneeskundige praktijk
  • Inclusief gratis instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Bied je cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie! Behandel emotionele of psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een etherische oliemassage te geven. Spanningen die loskomen bij aromatherapie kan je helpen oplossen met Bach bloesemtherapie.

In de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut maak je kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische oliën komt aan bod. Je leert een perfecte inschatting maken van de situatie en weet de juiste Bachremedies te kiezen om je cliënten op optimale wijze te behandelen.

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kan je jouw cliënten, familie of kennissen een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Zo kan je iedereen met jouw brede kennis steeds optimaal van dienst zijn.

Profiteer van de pakketprijs
Kiezen voor de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt je studie naar uw eigen wens en tempo in: de studies uit het pakket kan je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt de opleiding als geheel thuis.

Details

methode thuisstudie
omvang

18 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 9 maanden
lesgeld € 445,00 of 8 x € 59,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je per individuele opleiding een openboekexamen aanvragen. Het examen legt je eenvoudig thuis af via internet. Slaag je voor het examen, dan ontvang je een diploma voor deze opleiding. Slaag je voor alle examens van de opleidingen in het studiepakket, dan ontvang je bovendien het overkoepelende diploma voor het studiepakket.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je per opleiding een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze opleiding organiseren wij regelmatig praktijkbijeenkomsten. Deelname is niet verplicht. Je beslist tijdens of na jouw studie of je meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkbijeenkomsten je optioneel kunt bijwonen.

Praktijkdag Aromatherapie
Datum Prijs Locatie
zondag 27 juni 2021 € 125,00 Heerhugowaard

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Masseur aan het werk in massagesalon na cursus Holistische massage

Holistische massage

Meer informatie
Biologische groenten op tafel bij cursus Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.