Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Duur
9 maanden
Lesgeld
€ 477,00 of 8 x € 63,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT
Studiemethode
thuisstudie met optionele praktijkdagen

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Met het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut laat je jouw cliënten optimaal profiteren van de geneeskrachtige werking van etherische oliën en bloesemremedies. Dit studiepakket bestaat uit de volledige studies Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Deze therapieën zijn prachtig te combineren in jouw natuurgeneeskundige praktijk.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Voor lichamelijke en geestelijke disbalans
  • Start je eigen natuurgeneeskundige praktijk
  • Inclusief instructievideo's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Je ontvangt het complete studiepakket in één keer. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Civas houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo beschik je altijd over de meest actuele kennis.

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kan je jouw cliënten een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Met jouw brede kennis kan je iedereen steeds optimaal van dienst zijn.

Profiteer van de pakketprijs
Het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut bestaat uit twee volledige opleidingen: Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Kies voor het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt jouw studie naar jouw eigen wens en tempo in: de opleidingen uit het pakket kun je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Wat leer je?

Bied je cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Behandel emotionele en psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een massage met ethersiche olie te geven. Spanningen die loskomen bij aromatherapie kan je helpen oplossen met Bach bloesemtherapie.

In de opleiding Aromatherapie maak je kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische oliën komt aan bod. In de opleiding Bach bloesemtherapie leer je de juiste Bachremedies kiezen om je cliënten op optimale wijze te behandelen.

De Bach bloesemremedies en etherische oliën zijn niet bij het lesgeld inbegrepen en zijn te koop bij Holland&Barrett, de betere drogist, natuurvoedingswinkels en online. Bij etherische oliën is het belangrijk dat ze van biologische oorsprong zijn.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

18 lessen inclusief instructievideo's

studieduur 9 maanden
lesgeld € 477,00 of 8 x € 63,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut

erkend diploma

De opleiding Aromatherapie is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT).

De opleiding Bach bloesemtherapie is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT).

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je per individuele opleiding een openboekexamen aanvragen. Het examen legt je eenvoudig thuis af via internet. Slaag je voor het examen, dan ontvang je een diploma voor deze opleiding. Slaag je voor alle examens van de opleidingen in het studiepakket, dan ontvang je bovendien het overkoepelende diploma voor het studiepakket.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je per opleiding een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

Civas organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze opleiding organiseren wij regelmatig praktijkbijeenkomsten. Deelname is niet verplicht. Je beslist tijdens of na jouw studie of je meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkbijeenkomsten je optioneel kunt bijwonen.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.