Opleiding Personal coach
Van klacht naar kans

Personal coach opleiding? Studeer bij CIVAS!

Opleiding Personal coach populairder dan ooit
Met de opleiding tot personal coach van CIVAS leert u hoe u mensen helpt om meer geluk en harmonie te vinden in hun bestaan. Als personal coach biedt u cliënten professionele ondersteuning bij levensvraagstukken en persoonlijke problemen. Na afronding van deze opleiding beschikt u over de kennis en vaardigheden om als zelfstandig personal coach aan de slag te gaan.

Personal coach: bied hulp bij levensvragen
Hoe haal ik alles uit het leven? Wat wil ik bereiken? Waarom voel ik mij vaak zo ongelukkig? Veel mensen worstelen met dit soort vraagstukken. Er zijn zo veel keuzes dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. Als personal coach helpt u mensen bij het optimaal inrichten van hun leven, zowel privé als op het gebied van werk. 

Breng levensgebieden in balans
Gezin, werk, familie, vrienden, financiën… al dit soort zaken zijn van invloed op iemands levensgeluk. Een personal coach brengt de verschillende levensgebieden in kaart en kijkt waar de problemen zitten. Samen met de cliënt gaat de personal coach op zoek naar oplossingen. Het optimaal afstemmen van de levensgebieden en het vinden van evenwicht staan hierbij centraal.

Leer de juiste vaardigheden
Als personal coach weet u de juiste vragen te stellen en cliënten te motiveren tot verandering. U legt de vinger op de zere plek en weet hoe u weerstand met oplossingsgerichte technieken kunt ombuigen. Met de opleiding tot personal coach van CIVAS doet u alle benodigde kennis en vaardigheden op!

Personal coach worden?
Wilt u carrière maken als personal coach? Schrijf u dan nu in voor de opleiding Lifecoach van CIVAS en ga als personal coach aan de slag. Wanneer u de opleiding afsluit met een klassikaal examen, behaalt u bovendien een BATC-erkend diploma!

> Lees alle informatie over de opleiding Lifecoach
 

duur10 maanden
niveauhbo
lesgeld€ 595,00 of 12 x € 52,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen
NVST
VBAG
VBAG
Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET)