Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Geef een optimale behandeling met aromatherapie en Bach bloesemtherapie.

mbo-niveau
9mnd.
€ 580 of 6 x € 102 p/m
thuisstudie

Met het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut laat je jouw cliënten optimaal profiteren van de geneeskrachtige werking van etherische oliën en bloesemremedies. Dit studiepakket bestaat uit de volledige studies Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Deze therapieën zijn prachtig te combineren in jouw natuurgeneeskundige praktijk.

Wat je van de opleiding kunt verwachten

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Voor lichamelijke en geestelijke disbalans
  • Start je eigen natuurgeneeskundige praktijk
  • Inclusief instructievideo's

Na afronding

Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kan je jouw cliënten een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Met jouw brede kennis kan je iedereen steeds optimaal van dienst zijn.

Profiteer van de pakketprijs
Het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut bestaat uit twee volledige opleidingen: Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Kies voor het studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt jouw studie naar jouw eigen wens en tempo in: de opleidingen uit het pakket kun je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Programma

Bied je cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Behandel emotionele en psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een massage met ethersiche olie te geven. Spanningen die loskomen bij aromatherapie kan je helpen oplossen met Bach bloesemtherapie.

In de opleiding Aromatherapie maak je kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische oliën komt aan bod. In de opleiding Bach bloesemtherapie leer je de juiste Bachremedies kiezen om je cliënten op optimale wijze te behandelen.

De Bach bloesemremedies en etherische oliën zijn niet bij het lesgeld inbegrepen en zijn te koop bij Holland&Barrett, de betere drogist, natuurvoedingswinkels en online. Bij etherische oliën is het belangrijk dat ze van biologische oorsprong zijn.

Diploma & Accreditaties

Certificaat

Bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk kan je een certificaat van deelname downloaden in je studentenportaal.

Diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen examens ontvang je het Civas-diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut.

Accreditaties

- BATC

- CAT

- KTNO

Studieduur & Kosten

Methode
thuisstudie
Niveau
mbo-niveau
Type
Studiepakket
Omvang

18 lessen inclusief instructievideo's

Studieduur
9 maanden
Lesgeld
€ 580 of 6 x € 102
Inschrijfgeld
€ 20
Vooropleiding
er is geen specifieke vooropleiding vereist

Zo studeer je

Studeren kan in je eigen tempo. Er is wel een maximale studieduur van 36 maanden. Tijdens deze periode heb je recht op studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je deelnemen aan het examen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen én heb je al het huiswerk succesvol afgerond met een rapportcijfer 5,5 of hoger, dan ontvang je het diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut. Slaag je niet voor het examen, dan begeleidt Civas je graag om het herexamen te halen. Uiteraard allemaal binnen de studietermijn van 36 maanden. Examen doen is niet verplicht. Het diploma ontvang je gratis.

Ga direct van start

  • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen thuis
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens
Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Gratis proefles doen

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Hartelijk dank voor je aanvraag. De proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Hulp bij je studiekeuze?

Wij helpen je graag!


Niet helemaal wat je zocht?

Soortgelijke opleidingen als 'Aroma- en Bach bloesemtherapeut'

Aromatherapie

Meer informatie

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie

Kruidengeneeskunde

Meer informatie

Wil je doorstuderen?

Vervolgopleidingen waar je in kunt specialiseren

Natuurvoeding en kruidenleer

Meer informatie

Edelsteentherapie

Meer informatie

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie