Assertiviteitstraining? Studeer bij CIVAS!

Assertiviteitstraining? Studeer bij CIVAS!

Assertiviteitstraining? Studeer bij CIVAS!

Assertiviteitstraining: vergroot uw daadkracht
Vindt u het lastig om daadkrachtig op te treden? Cijfert u zichzelf regelmatig weg en wilt u daar verandering in brengen? Volg dan een assertiviteitstraining bij CIVAS. Na afloop voelt u zich zelfverzekerder en kunt u assertief communiceren en handelen. Dat opent vele deuren, zowel op het werk als privé.

Vriendelijk én assertief met assertiviteitstraining
‘Nee’ zeggen, grenzen stellen, een discussie voeren: veel mensen doen het liever niet. Omdat ze geen conflicten willen veroorzaken. Of bang zijn het stempel ‘dominant’ te krijgen. Toch kunnen assertiviteit en vriendelijkheid prima hand in hand gaan. Sterker nog – mensen zullen het waarderen als u open en eerlijk bent en zegt waar het op staat. Met een assertiviteitstraining leert u hoe u daadkrachtig en vol vertrouwen door het leven kunt gaan.

Meer zelfvertrouwen, meer voldoening
Wie zijn mening wil ventileren en voor zichzelf wil opkomen, moet beschikken over zelfvertrouwen. Met een assertiviteitstraining leert u hoe u meer vertrouwen in uzelf krijgt en beperkende overtuigingen loslaat. U krijgt tools aangereikt om met een positieve instelling uitdagingen aan te gaan en uw potentie volledig te benutten. Na afloop van de cursus weet u hoe u uw doelen kunt bereiken op een effectieve en respectvolle manier. U zult zien: dat zorgt voor veel voldoening!

Starten met een assertiviteitstraining?
Wilt u graag in korte tijd uw assertiviteit vergroten op een manier die bij u past? Vindt u het de hoogste tijd om in uzelf te investeren? Schrijf u dan in voor een assertiviteitstraining van CIVAS. Aan de hand van heldere theorie en uiteenlopende oefeningen gaat u aan de slag met het vergroten van uw zelfvertrouwen, daadkracht en optimisme. Zo heeft u straks alles in huis om uw dromen en doelen te realiseren.

> Lees alle informatie over de cursus Zelfontwikkeling

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.