Werken met kinderen? Studeer bij CIVAS!

Werken met kinderen? Studeer bij CIVAS!

Werken met kinderen? Studeer bij CIVAS!

Lijkt het u geweldig om te werken met kinderen? Bent u geïnteresseerd in opvoedproblematiek? Dan is de opleiding Kindercoach van CIVAS echt iets voor u. In korte tijd leert u hoe u kinderen en ouders een steuntje in de rug kunt bieden bij uiteenlopende opvoed- en gedragsvraagstukken. Na afloop beschikt u over alle kennis en vaardigheden om op professionele wijze met kinderen te werken. In uw eigen praktijk of binnen uw bestaande werkkring.

Groeiende vraag naar ondersteuning
Ouders die uit elkaar gaan, prestatiedruk op school, pesten: opgroeien gaat voor veel kinderen niet zonder slag of stoot. Wanneer kinderen met zichzelf in de knoop zitten, kan dat leiden tot gedrags- en opvoedproblemen. Steeds vaker stappen ouders naar iemand die professioneel met kinderen werkt voor adequate ondersteuning. Dat maakt kindercoach een vak met veel perspectief.

Verantwoord werken met kinderen
Om op verantwoorde wijze te kunnen werken met kinderen is het belangrijk dat u bekend bent met de verschillende ontwikkelingsfases waar een kind doorheen gaat. Ook vraagt het begeleiden van kinderen om specifieke coachingstechnieken die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. In de opleiding Kindercoach komen al deze onderdelen aan bod.

Zelf werken met kinderen?
Wilt u bijdragen aan het welzijn van kinderen en ouders de handvatten geven om opvoedproblemen aan te pakken? Droomt u van een eigen praktijk waarin u kunt werken met kinderen en ouders? Schrijf u dan in voor de praktijkgerichte opleiding Kindercoach van CIVAS. Indien gewenst kunt u deelnemen aan twee praktijkweekenden en de opleiding afsluiten met een examen waarmee u een BATC-erkend diploma behaalt.

> Lees alle informatie over de opleiding Kindercoach

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.