Volg jij een Civas opleiding met het STAP-budget? Lees dan verder

Per 4 juli 2023 is de STAP-subsidieregeling door de overheid gewijzigd. Dit betekent dat de opleidingen van Civas niet meer in aanmerking komen voor de volgende STAP-data in september en november 2023. Ben jij al bezig met een STAP-opleiding via Civas, dan verandert daar niets in voor jou!

En heb jij veel zin in een nieuwe uitdaging? 

Hoe de STAP-subsidie werkte

Heb jij voor 4 juli 2023 een STAP-subsidie via het UWV voor een Civas-opleiding toegewezen gekregen, dan geldt dat nog steeds. Voor de komende STAP-subsidiedata in september en november 2023 kan je geen nieuwe Civas opleiding meer aanvragen via de STAP-regeling van de Nederlandse overheid.  

Het STAP-budget is niet meer beschikbaar, maar we hebben wel hele leerzame en interessante opleidingen, opleidingspakketten en -trajecten voor je. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod op het gebied van coaching, voeding, psychologie, pedagogiek, HR en meer: 

Naar alle Civas opleidingen. 

In 2023 waren er drie STAP-aanvraagtermijnen waarbinnen je een aanvraag kon indienen. De meest recente termijn begon op 3 juli 2023.
Inmiddels heeft de overheid de voorwaarden voor STAP-subsidie in juli 2023 gewijzigd. 
Heb jij eerder al een STAP-subsidie toegekend gekregen van het UWV en ben je al begonnen aan je opleiding met STAP-budget, dan verandert er niets voor je. De voorwaarden blijven dan zoals ze waren. 

Voor meer informatie vanuit de overheid over bijvoorbeeld de voorwaarden aan STAP-budget verwijzen we je graag door naar het STAP-portaal van het UWV.