Alternatief diergenezer
Boek Simply Daytox

Alternatief diergenezer

Wilt u zieke dieren helpen waar reguliere dierenartsen en medicijnen geen uitkomst hebben kunnen bieden? Dan biedt de unieke opleiding Alternatief diergenezer u alle informatie om als dierentherapeut aan de slag te gaan! Kiest u voor dit studiepakket dan ontvangt u de volledige cursussen Bach bloesemtherapie voor dieren en Homeopathie voor dieren thuis.
 

duur10 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 360,00 of 8 x € 47,00

Maak gebruik van homeopathie en bloesemtherapie
Met de opleiding Alternatief diergenezer leert u vanuit natuurgeneeskundig perspectief een perfecte diagnose stellen van het zieke dier. U maakt zich alle principes van homeopathie én bloesemtherapie eigen, geheel afgestemd op de behandeling van dieren.

U leert u álle grondbeginselen van de homeopathie kennen en ontdekt u hoe u tot een perfecte medicijnkeuze kunt komen. Daarnaast weet u hoe u heilzame bloesemremedies kunt samenstellen, doseren en toepassen.

Na afronding van dit studiepakket weet u steeds het juiste homeopathische medicijn of de geschikte Bach bloesemremedie te kiezen. Beide therapievormen vullen elkaar perfect aan. Kortom: dit is dé opleiding voor alternatief diergenezers en dierenliefhebbers!

Profiteer van de pakketvoordelen
Kiezen voor de opleiding Alternatief diergenezer is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de cursussen uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

studiepakket Alternatief diergenezer
soort studie thuistudie
omvang

17 lessen

duur 10 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 360,00 of 8 x € 47,00
opbergsysteem

bij dit studiepakket ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor het lesmateriaal

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Alternatief diergenezer

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Alternatief diergenezer

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Dit studiepakket biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • doe brede kennis op van het vakgebied
  • een prachtige combinatie van therapieën
  • zeer geschikt voor een eigen praktijk
  • u profiteert van een aantrekkelijke pakketprijs
Prev Next