Alternatief diergenezer
Easy vegan feelgood

Alternatief diergenezer

Wilt u zieke dieren op een alternatieve en natuurlijke manier helpen? Dan biedt dit studiepakket een grondige basis van waaruit u als Alternatief diergenezer kunt gaan werken. Het pakket is een combinatie van de cursussen Bach bloesemtherapie voor dieren en Homeopathie voor dieren

duur10 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 360,00 of 8 x € 47,00
inschrijfgeld€ 20,00

Maak gebruik van homeopathie en bloesemtherapie
Met de opleiding Alternatief diergenezer leert u vanuit natuurgeneeskundig perspectief een perfecte diagnose stellen van het zieke dier. U maakt zich alle principes van homeopathie én bloesemtherapie eigen, geheel afgestemd op de behandeling van dieren.

U leert u álle grondbeginselen van de homeopathie kennen en ontdekt u hoe u tot een perfecte medicijnkeuze kunt komen. Daarnaast weet u hoe u heilzame bloesemremedies kunt samenstellen, doseren en toepassen.

Na afronding van dit studiepakket weet u steeds het juiste homeopathische medicijn of de geschikte Bach bloesemremedie te kiezen. Beide therapievormen vullen elkaar perfect aan. Kortom: dit is dé opleiding voor alternatief diergenezers en dierenliefhebbers!

Profiteer van de pakketvoordelen
Kiezen voor de opleiding Alternatief diergenezer is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de cursussen uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

studiepakket Alternatief diergenezer
soort studie thuistudie
omvang

17 lessen

duur 10 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 360,00 of 8 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij dit studiepakket ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor het lesmateriaal

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Alternatief diergenezer

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u alvast deze gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal uw eigen studietempo 
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het gehele studiepakket binnen 2 werkdagen in huis. Begin direct of op een later tijdstip met uw studie. Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt een studiepauze inlassen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. U behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

Geen verplichtingen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
Uw docent adviseert u persoonlijk, vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal CIVAS Campus
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Na inschrijving ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord. Dit zijn de voordelen:

  • U kunt huiswerk insturen.
  • Uw behaalde resultaten terugzien.
  • Contact leggen met uw docent.
  • Ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Alternatief diergenezer

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in, die voor iedereen goed te volgen is. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof makkelijk kunt onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Dit studiepakket biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • doe brede kennis op van het vakgebied
  • een prachtige combinatie van therapieën
  • zeer geschikt voor een eigen praktijk
  • u profiteert van een aantrekkelijke pakketprijs
Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Communiceren met dieren

Communiceren met dieren

Leer dieren werkelijk begrijpen en verander uw relatie met dieren voorgoed!

Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren

Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren

Bied professionele hulp bij het verlies van een huisdier.

Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Leer dieren genezen met energie en herstel het zelfgenezend vermogen.

Dieren energetisch behandelen specialisatie

Dieren energetisch behandelen specialisatie

Breid uw vaardigheden als energetisch dierentherapeut verder uit!

Energetisch dierentherapeut

Energetisch dierentherapeut

Behandel dieren professioneel en kundig met universele energie.

Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Eigen praktijk opzetten? Maak van uw zaak een succes met deze studie!

Prev Next