Allround massagetherapeut
Kleine hartige taartjes

Allround massagetherapeut

Volg de opleiding Allround massagetherapeut en bied uw cliënten een perfecte behandeling! Bestelt u deze massage-opleiding dan ontvangt u twee volledige studies thuis, namelijk: Holistische massage en Stoelmassage. Deze prachtige combinatie zorgt ervoor dat u als masseur in iedere situatie over de juiste vakkennis beschikt. Met online instructie-video's!

duur10 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 430,00 of 8 x € 57,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Allround massage opleiding: wat leert u?
Zowel de klassieke massagetechnieken als de flexibel inzetbare stoelmassage die in deze massage opleiding aan bod komen, geven u als masseur een zeer brede basis. Ontspanningsmassage, helende massage of werkgerelateerde klachtenbehandeling: met deze opleiding tot Allround masseur bent u uw cliënten in iedere situatie optimaal van dienst!

U leert werken met de massagetafel én met de draagbare massagestoel: zo kunt u aan de slag in uw eigen praktijk en op locatie. Bij deze rijk geïllustreerde massage-opleiding krijgt u toegang tot online instructie-video's zodat u precies ziet hoe u te werk gaat. Wilt u het geleerde met medecursisten in de praktijk oefenen? Woon dan ook de optionele praktijklessen over masseren bij!

Allround massage opleiding: wat kunt u ermee? 
Naast klassieke massage leert u in deze massage-opleiding werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan.

Kiezen voor deze allround massage-opleiding is profiteren van een aantrekkelijke prijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de twee onderdelen waaruit deze opleiding is opgebouwd (Holistische massage en Stoelmassage) kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U krijgt de opleiding als geheel thuisgestuurd.

studiepakket Allround massagetherapeut
soort studie thuisstudie met optionele praktijklessen
omvang

16 lessen inclusief online instuctie video's

duur 10 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 430,00 of 8 x € 57,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij deze massage opleiding ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor het lesmateriaal

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Allround massagetherapeut

erkend diploma

deze massage opleiding is geaccrediteerd door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

CIVAS geeft u alvast een gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Bekijk ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het lesmateriaal van deze massage opleiding binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van de opleiding Allround massagetherapeut. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij deze massage opleiding wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze massage opleiding per onderdeel een openboekexamen aanvragen. Deze examens legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u de examens behaalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkweekend Massage

CIVAS organiseert voor veel studies praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Praktijklessen masseren
Ook voor deze massage-opleiding organiseren wij regelmatig praktijklessen. Onder begeleiding van uw docent leert u de fijne kneepjes van het massagevak. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er volop aandacht is voor uw leerproces. U bent niet verplicht deel te nemen aan een praktijkles.

BEKIJK DE RELEVANTE PRAKTIJKDATA

Allround massagetherapeut

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

  • Voor ontspanningsmassage én klachtenbehandeling
  • Werk flexibel: masseer thuis of op locatie
  • Mogelijkheid praktijklessen bij te wonen
  • Inclusief online instructie-video's
Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Acupressuur

Acupressuur

Met de cursus Acupressuur leert u klachten uiterst veilig en effectief te behandelen.

Ayurveda

Ayurveda

Maak intensief kennis met deze unieke en beproefde Indiase geneeswijze.

Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Pak huidproblemen aan op een natuurlijke wijze. 

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Leer mensen professioneel behandelen met een therapeutische voetmassage.

Kinesiologie / Touch for Health

Kinesiologie / Touch for Health

Herstel het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest.

Aromatherapie

Aromatherapie

Leer alles over de geneeskrachtige werking van etherische oliën.

Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Zorg dat het lichaam met de juiste dagelijkse voeding gezond wordt en blijft.

Lifecoach

Lifecoach

Word Lifecoach en help mensen meer balans en geluk te vinden in hun leven.

Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Leer mindfulness professioneel en effectief toepassen op cliënten.

Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Eigen praktijk opzetten? Maak van uw zaak een succes met deze studie!

Stresscounseling

Stresscounseling

Word stresscounselor en help cliënten met stressgerelateerde klachten.

Voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige

Leer alles over voeding en ga als Voedingsdeskundige aan de slag.

Prev Next