Studeren buitenland

Veel studenten schrijven zich in voor een opleiding vanuit het buitenland. Ook vanuit het buitenland studeer je eenvoudig bij Civas. Lees op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

Heb je meer vragen? Stuur dan een e-mail naar info@civas.nl of bel tijdens Nederlandse kantooruren +31 23 - 55 11 511. Wij helpen je graag!

Eenvoudig inschrijven

Civas heeft veel studenten in België en andere landen. Ook als buitenlandse student schrijf jij je eenvoudig in via deze website.

Eenvoudig betalen

Bij studeren vanuit het buitenland dien je het lesgeld bij je inschrijving te voldoen. Je betaalt een toeslag van 20 euro voor extra verzendkosten. Nadat je inschrijving is ontvangen, sturen wij je het gehele lespakket per omgaande toe.

Je kan het lesgeld voldoen via creditcard, een IBAN- of internationale bankoverschrijving, Ideal of Mister Cash. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd, ontvang je per email een orderbevestiging. Als je hebt gekozen voor betalen via een bankoverschrijving, dan vind je de betaalinstructie in de orderbevestiging.

Eenvoudig studeren

Na ontvangst van het lesmateriaal kan jij in jouw eigen tempo het huiswerk aan je docent insturen. Dit kan via het digitale studentenportaal. Duidelijke instructies vind je in het lesmateriaal.

Bij vragen of onduidelijkheden over de lesstof kan je via het studentenportaal een beroep doen op je docent. Ook vanuit het buitenland kan je inloggen op het studentenportaal en ervaringen uitwisselen met medestudenten.

Het openboekexamen vind je terug in het lesboek of staat voor je klaar in het online studentenportaal. Is er aan de studie een klassikaal examen verbonden, dan kan je dat online vanuit huis afleggen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over studeren bij Civas vanuit het buitenland? Bel dan tijdens kantooruren 023 - 55 11 511 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag.