boekenstudie

Wat doet CIVAS?

CIVAS is al vijftien jaar dé onderwijsspecialist op het gebied van coaching, counseling, psychologie, complementaire therapieën en persoonlijke groei. CIVAS is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Professioneel instituut

Wat ooit begon als school voor complementair medisch onderwijs, is uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 80 cursussen en opleidingen. Vandaag de dag is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen- en buitenland en diploma’s die door veel beroepsverenigingen uit het werkveld worden erkend.

Werken aan uw ontwikkeling

Met een studie van CIVAS geeft u uw persoonlijke of professionele ontwikkeling een nieuwe impuls. Misschien denkt u erover een eigen praktijk te beginnen? Of u bent al therapeut en wilt uw cliënten nog beter helpen? Ook als u in uw persoonlijke leven op zoek bent naar zingeving en verdieping vindt u bij CIVAS de juiste studie.

CRKBO-geregistreerd

CIVAS is als aanbieder van beroepsgerichte scholing geregistreerd bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in het CRKBO-register gebeurt op basis van een onafhankelijke kwaliteitstoets die wordt uitgevoerd door het CPION. Opname in het CRKBO-register geeft aan dat CIVAS aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet en een erkende instelling is als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Scholing die u via CIVAS volgt is derhalve niet BTW belast.

Lid NRTO

CIVAS is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland. CIVAS conformeert zich aan de door de NRTO opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. Tevens is CIVAS via de NRTO aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Studenten van CIVAS kunnen een klacht na het doorlopen van de interne klachtenprocedure voorleggen aan deze onafhankelijke geschillencommissie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over CIVAS? Belt u dan tijdens kantooruren (023) - 55 11 511, stuur een e-mail naar info@civas.nl of maak gebruik van het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!