opleiding-tot-coach
Kleine hartige taartjes

Opleiding tot coach volgen? Studeer bij CIVAS!

Bent u graag een luisterend oor? Vindt u de psyche van de mens fascinerend? Dan is een opleiding tot coach uw keuze. CIVAS biedt verschillende opleidingen tot coach aan waarmee u stap voor stap cliënten leert ondersteunen. Ook als u al een praktijk heeft en uw coachingstechnieken wilt opfrissen of uitbreiden, is een coachopleiding van CIVAS u op het lijf geschreven.

Van taboe naar trend
Rustte er voorheen een taboe op coaching; tegenwoordig is het heel normaal om professionele hulp te zoeken. Daarbij komt dat er steeds meer te kiezen valt in het leven, waardoor het lastiger is om de ‘juiste’ weg te bewandelen zonder de begeleiding van een coach. Kortom: niet alleen de drempel is verlaagd, ook de urgentie is groter geworden. Dat maakt coaching een vakgebied met veel potentie. Door een opleiding tot coach te volgen, speelt u daar uitstekend op in.

Opleiding tot coach: vaardigheden, technieken en tools
Een goede coach is empathisch, denkt in oplossingen en kan goed luisteren. En zo zijn er nog tal van eigenschappen die bij coaching essentieel zijn. Daarnaast beschikt een coach over een palet aan vaardigheden, technieken en tools die hij tijdens een sessie kan inzetten. In een opleiding tot coach van CIVAS komen al deze facetten aan bod. Ook leert u meer over het reilen en zeilen van een eigen praktijk. Zo bent u uitstekend voorbereid op een carrière als professioneel coach.

Aan de slag als coach?
Wilt u mensen helpen met uiteenlopende levensvragen? Schrijf u dan vandaag nog in voor de opleiding Lifecoach van CIVAS. In deze coachopleiding komt de theorie uitgebreid aan bod en kunt u het geleerde in praktijk brengen onder begeleiding van een ervaren coach. Indien gewenst heeft u na afloop van de opleiding een erkend diploma op zak. Hét bewijs van uw professionaliteit.

> Lees alle informatie over de opleiding Lifecoach

duur10 maanden
niveauhbo
lesgeld€ 595,00 of 12 x € 52,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen
NVST
VBAG
VBAG
Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET)