Opleiding Gezondheidscoach? Studeer bij CIVAS!

Gratis studiegids

Opleiding Gezondheidscoach? Studeer bij CIVAS!

Opleiding Gezondheidscoach? Studeer bij CIVAS!

Wilt u mensen helpen hun gezondheid te verbeteren? Of professionele hulp bieden bij overmatige stress of burn-out? Met de opleiding Gezondheidscoach van CIVAS doet u in korte tijd alle benodigde kennis op om als gezondheidcoach aan de slag te gaan!

De opleiding Gezondheidscoach is geschikt voor coaches, therapeuten en personeelsadviseurs. Ook als u in uw eigen praktijk particulieren wilt helpen bij het realiseren van een gezonde levensstijl, is deze opleiding een aanrader. Daarnaast is deze studie bij uitstek geschikt voor mensen die werkzaam zijn als fitnesstrainer.

Gezondheidscoach: voor preventie en herstel
Wie lekker in zijn vel zit, is productiever en meldt zich minder vaak ziek. Door privéproblemen, een (te) hoge werkdruk en verkeerde eet- en leefgewoonten kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan. Om ziekteverzuim en personeelsverloop te minimaliseren, schakelen particuleren én organisaties steeds vaker een gezondheidscoach in.

Een gezondheidscoach (of vitaliteitscoach) helpt mensen om fit en vitaal te blijven. Is er al sprake van gezondheidsproblemen? Dan begeleidt een gezondheidscoach het herstel. Ook bedrijven doen regelmatig een beroep op gezondheidscoaches om hun personeel gezond en actief te houden.

Kennis van gezondheid en leefstijl
Welke activiteiten vergroten mijn geluk? Waar ben ik goed in en hoe kan ik dit gebruiken in mijn werk? Hoe kan ik het beste omgaan met stress? Welke voeding is verantwoord en wat kan ik beter laten staan? Wat is het belang van voldoende beweging? Gezondheidscoaches hebben kennis van alle aspecten op het gebied van gezondheid en leefstijl. Ze begeleiden organisaties bij gezondheidsproblematiek en helpen werknemers om hun geestelijke en lichamelijke conditie te verbeteren. Daarnaast helpt een gezondheidscoach particulieren met het optimaliseren van hun leefstijl.

Zelf gezondheidscoach worden?
Wilt u bedrijven adviseren en begeleiden bij vitaliteitstrajecten? Of mensen helpen om met meer energie en plezier door het leven te gaan? Schrijf u dan nu in voor de BATC-erkende opleiding Vitaliteitscoach van CIVAS en start direct! Na afloop kunt u aan de slag als professioneel gezondheidscoach.

> Lees alle informatie over de opleiding Vitaliteitscoach
 

Ga direct van start

  • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.