SECTIE_Voeding&dieet_II

Voeding & dieet

Wilt u professioneel aan de slag als gewichtsconsulent, voedingsdeskundige of natuurvoedingsadviseur? Met een opleiding van CIVAS leert u mensen individueel te adviseren over verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl.

Toon als:
Sorteer op:

Gewichtsconsulent nieuw

Volg de BGN-erkende Gewichtconsulent opleiding en start uw eigen praktijk! Thuisstudie inclusief gratis praktijkdag. Erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland!

Kindervoedingsadviseur nieuw

Geef kinderen en ouders professionele adviezen op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Thuisstudie, speciaal ontwikkeld door kinderdiëtist. Behaal in 6 maanden het BGN-erkende diploma.

Natuurvoedingsadviseur nieuw

BATC en VBAG-erkende opleiding Natuurvoeding voor therapeuten, verpleegkundigen, hulpverleners én mensen die een eigen praktijk willen starten. Thuisstudie van 12 maanden met optionele praktijklessen.

Sportvoeding nieuw

Wilt u sporters professioneel adviseren op het gebied van voeding?  Dan is de opleiding Sportvoeding uw keuze! Studieduur 12 maanden. Behaal een BGN-erkend diploma.

Voedingsdeskundige nieuw

De opleiding Voedingsdeskundige geeft iedere zorgverlener, therapeut of andere professional gedegen kennis van voeding. Thuisstudie, hbo-niveau. BATC en VBAG-erkend diploma.

Voedingstherapie

Het is belangrijk de juiste omstandigheden te creëren, zodat het lichaam zichzelf geneest. Met deze cursus doet u dat op een veilige en bewuste manier. Thuisstudie, 12 lessen op mbo-niveau.

Studiepakketten