SECTIE_Persoonlijkegroei_II

Persoonlijke groei

Ontdekken waar uw mogelijkheden liggen en uw gevoel meer laten spreken? Beter functioneren in werk- en privësituaties? Op het gebied van persoonlijke groei heeft CIVAS een zeer gevarieerd cursusaanbod.

Toon als:
Sorteer op:

Astrologie

Astrologie is een van de mooiste methodes om uzelf en uw medemens beter te leren begrijpen. Met de cursus astrologie gaat er een schat aan informatie voor u open! Behaal in 5 maanden het diploma.

Droomanalyse

Leer dromen te ontrafelen en het onderbewustzijn van cliënten te doorgronden. Boeiende thuisstudie voor coaches, counselors en therapeuten. Duur 4 maanden.

Feng Shui

Met deze Feng Shui cursus leert u Feng Shui professioneel toepassen op huizen, praktijkruimten en kantoren. Thuisstudie, duur 5 maanden. Met veel boeiende studieopdrachten. BATC-erkend.

Handlezen

De cursus Handlezen is bedoeld voor iedereen die professioneel en serieus aan de slag wil met handlezen. Thuisstudie inclusief heldere instructie-dvd. Duur 5 maanden.

Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling stelt u zich open voor de wijsheid van uw intuïtie en komt u tot unieke inzichten! Boeiende thuisstudie, ontwikkeld door vakspecialist. BATC-erkend diploma.

Mindfulness

Deze unieke cursus is bij uitstek geschikt om de kwaliteit van uw leven te verbeteren! Met mindfulness werkt u aan een houding van niet-oordelen, waardoor ruimte ontstaat voor wérkelijk geluk.

Numerologie

Met de cursus Numerologie van CIVAS leert u alles over de verborgen wereld van de getallen. Boeiende thuisstudie, ontwikkeld door vakspecialist. Duur 5 maanden.

Runen

Leer met de cursus Runen deze magische raadgevers intensief kennen en ontdek hoe u runen als orakel gebruikt. Boeiende thuisstudie, mbo-niveau. Duur 5 maanden.

Tarot

Leer met deze prachtige tarotcursus dit profetische instrument op professionele wijze gebruiken! Start uw eigen tarotpraktijk. Zeer uitgebreide studie met instructie-dvd.

Zelfontwikkeling

De cursus Zelfontwikkeling bevrijdt u van angsten, belemmeringen en negatieve gedachten. Alle kennis die nodig is voor een vrij en gelukkig leven vindt u in deze cursus!