SECTIE_Persoonlijkegroei_II

Persoonlijke groei

Ontdekken waar uw mogelijkheden liggen en uw gevoel meer laten spreken? Op het gebied van persoonlijke groei heeft CIVAS een zeer gevarieerd cursusaanbod. Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw eigen intuïtie versterken of uitvinden wat uw doelen en dromen zijn in het leven.

Toon als:
Sorteer op:

Filosofie

Met filosofie leert u nadenken over de zin van het bestaan. Wie ben ik? Wat is het doel van het leven? Bestaat er een god? Wat is goed en wat is kwaad? Thuisstudie, duur 5 maanden.

Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling stelt u zich open voor de wijsheid van uw intuïtie en komt u tot unieke inzichten! Boeiende thuisstudie, ontwikkeld door vakspecialist. BATC-erkend diploma.

Mindfulness

Deze unieke cursus is bij uitstek geschikt om de kwaliteit van uw leven te verbeteren! Met mindfulness werkt u aan een houding van niet-oordelen, waardoor ruimte ontstaat voor wérkelijk geluk.

Relatietherapie

Zet het stralende begin van uw huwelijk of relatie voort in een leven lang liefhebben! Thuisstudie met veel oefeningen waarmee u samen uw relatie opnieuw verdiept en verlevendigt.

Zelfontwikkeling

De cursus Zelfontwikkeling bevrijdt u van angsten, belemmeringen en negatieve gedachten. Alle kennis die nodig is voor een vrij en gelukkig leven vindt u in deze cursus!

Astrologie

Astrologie is een van de mooiste methodes om uzelf en uw medemens beter te leren begrijpen. Met de cursus astrologie gaat er een schat aan informatie voor u open! Behaal in 5 maanden het diploma.

Droomanalyse

Leer dromen te ontrafelen en het onderbewustzijn van uzelf of uw cliënten te doorgronden. Boeiende thuisstudie voor professie of privégebruik. Duur 4 maanden.

Feng Shui

Met deze Feng Shui cursus leert u Feng Shui professioneel toepassen op huizen, praktijkruimten en kantoren. Thuisstudie, duur 5 maanden. Met veel boeiende studieopdrachten. BATC-erkend.

Geweldloze communicatie

Deze cursus is bedoeld voor professionals die geweldloze communicatie willen inzetten bij hun werk met cliënten én voor iedereen die zijn persoonlijke communicatie met anderen wil verbeteren. BATC-erkend.

Handlezen

De cursus Handlezen is bedoeld voor iedereen die professioneel en serieus aan de slag wil met handlezen. Thuisstudie inclusief heldere instructie-dvd. Duur 5 maanden.

Numerologie

Met de cursus Numerologie van CIVAS leert u alles over de verborgen wereld van de getallen. Boeiende thuisstudie, ontwikkeld door vakspecialist. Duur 5 maanden.

Runen

Leer met de cursus Runen deze magische raadgevers intensief kennen en ontdek hoe u runen als orakel gebruikt. Boeiende thuisstudie, mbo-niveau. Duur 5 maanden.

Tarot

Leer met deze prachtige tarotcursus dit profetische instrument op professionele wijze gebruiken! Zowel voor uzelf als in uw eigen praktijk. Zeer uitgebreide studie met instructie-dvd.

Het samengestelde gezin

Twee derde van de stiefgezinnen valt binnen enkele jaren uiteen; een schrikbarend hoog percentage! Deze cursus biedt u alle handvatten om van uw samengestelde gezin wél een succes te maken!

Sterk uit je scheiding

Een nieuwe toekomst opbouwen na een scheiding is niet altijd eenvoudig. De cursus Sterk uit je scheiding kan u helpen! Deze unieke thuisstudie is speciaal ontwikkeld door ervaren familiecoaches.

Therapeutisch schrijven

Schrijf jezelf gelukkig! Schrijven helpt gedachten en gevoelens op een rij te zetten. Doel van deze cursus is schrijvenderwijs uw geluksgevoel te vergroten.Thuisstudie boordevol schrijfopdrachten.

Innerlijk Kind-therapie

Innerlijk Kind-therapie is een unieke therapievorm die emotionele problemen aanpakt door terug te gaan naar de kindertijd. Thuisstudie van 5 maanden, BATC-erkend diploma. Met optionele praktijkdagen.