SECTIE_Natuurgeneeswijzen_II

Natuurgeneeswijzen

Geeft anderen helpen u veel voldoening? CIVAS heeft een gevarieerd aanbod aan cursussen op het gebied van natuurgeneeswijzen waarmee u een eigen praktijk kunt opzetten. Ook als u verdieping zoekt binnen uw vakgebied of als therapeut moet voldoen aan bepaalde bij- of nascholingseisen vanuit de beroepsvereniging, bent u bij CIVAS aan het juiste adres.

Toon als:
Sorteer op:

Acupressuur

Met acupressuur herstelt u het zelfgenezend vermogen van het lichaam. U pakt ziekte en onbalans uiterst effectief aan! Inclusief gratis instructie-dvd. BATC-erkend diploma.

Aromatherapie

Iedereen die behoefte heeft aan innerlijke balans en natuurlijke genezing heeft baat bij de genezende werking van aromatherapie. Inclusief heldere instructie-dvd. BATC-erkend.

Ayurveda

Ayurveda streeft naar een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. Zeer uitgebreide thuisstudie geschreven door vakauthoriteit. BATC-erkend, hbo-niveau.

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie gaat ervan uit dat het lichamelijk evenwicht kan worden hersteld door de heilzame werking van edelstenen en kristallen. Unieke thuisstudie met instructie-dvd. BATC-erkend.

Emotiemanagement

De cursus Emotiemanagement leert u hoe emoties ontstaan, hoe ze zich vastzetten in het energetische lichaamssysteem en hoe u ze oplost. Thuistudie van 5 maanden. BATC-erkend diploma.

Iriscopie

Met iriscopie spoort u de oorzaak van chronische of vage lichamelijke klachten snel en eenvoudig op. Thuisstudie met meer dan 100 kleurenfoto's plus instructie-dvd. BATC-erkend diploma.

Kleurentherapie

Leer met de helende energie die in kleuren besloten ligt lichamelijke en geestelijke aandoeningen te behandelen. BATC-erkende thuisstudie met instructie-dvd.

Magnetiseren

Gebruik de universele energie om de balans tussen lichaam en ziel te herstellen. Magnetiseren is een methode die iedereen kan leren! BATC-erkende studie met dvd. Optioneel praktijkweekend.

Medische basiskennis

Deze schriftelijke opleiding Medische basiskennis (hbo-niveau) is speciaal ontwikkeld door een arts voor therapeuten, zorgprofessionals en apotheek- en drogistmedewerkers. Erkend door BATC en ABvC.

Medische basiskennis CPION

CPION / PLATO-erkende opleiding Medische basiskennis (hbo) voor therapeuten en zorgverleners. Behaal in 7 maanden het CPION-erkende diploma. Klassikale studie, 14 lesdagen verspreid over 7 maanden. 

Mindfulness

Deze unieke cursus is bij uitstek geschikt om de kwaliteit van uw leven te verbeteren! Met mindfulness werkt u aan een houding van niet-oordelen, waardoor ruimte ontstaat voor wérkelijk geluk.

Natuurvoedingsadviseur nieuw

BATC en VBAG-erkende opleiding Natuurvoeding voor therapeuten, verpleegkundigen, hulpverleners én mensen die een eigen praktijk willen starten. Thuisstudie van 12 maanden met optionele praktijklessen.

Online ondernemen

Kennis van online ondernemen is voor iedere coach of therapeut tegenwoordig een must! Met deze unieke cursus doet u in 5 maanden alle benodigde kennis op voor online succes.

Reiki Master

Leer uzelf en anderen in balans te brengen met deze prachtige Reiki cursus. Unieke thuisstudie met gratis instructiefilm. Mogelijkheid 3 Reiki-inwijdingen bij te wonen voor het erkende diploma Reiki Master.

Voedingsdeskundige nieuw

De opleiding Voedingsdeskundige geeft iedere zorgverlener, therapeut of andere professional gedegen kennis van voeding. Thuisstudie, hbo-niveau. BATC en VBAG-erkend diploma.

Voedingstherapie

Het is belangrijk de juiste omstandigheden te creëren, zodat het lichaam zichzelf geneest. Met deze cursus doet u dat op een veilige en bewuste manier. Thuisstudie, 12 lessen op mbo-niveau.

Voetreflextherapie

De cursus Voetreflextherapie geeft u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Schriftelijke studie met de mogelijkheid praktijkdagen bij te wonen. BATC-erkend.

Studiepakketten

Paranormaal genezer

Maak gebruik van aura- en chakrahealing én magnetiseren en geef uw cliënten de optimale behandeling! Unieke thuisstudie met 2 instructie-dvd's en optionele praktijklessen.