Cursus Tarot

Cursus Tarot

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau
Studiemethode
thuisstudie

Tarot

De cursus Tarot opent een wereld vol symboliek, waarin de levensloop van ieder mens wordt weerspiegeld. De tarot is een van de meest gebruikte traditionele waarzeggingskunsten. Bij het uitgebreide lespakket van deze tarot cursus ontvang je een tarotspel en unieke instructie-video's. Je kan dus direct als professioneel tarotlezer aan de slag.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Voor professioneel gebruik of privé
  • Uiterst boeiende studie
  • Bevat veel oefeningen
  • Inclusief tarotspel en instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Je ontvangt het complete studiepakket in één keer. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Civas houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo beschik je altijd over de meest actuele kennis.

Wat kun je ermee?

Rond deze Tarot cursus met succes af en maak als tarotlezer nieuwe levensmogelijkheden voor jouw cliënten zichtbaar. Elke legging met de tarot is een boeiend avontuur. Met de kennis uit de cursus Tarot kan je als tarotist elke legging op verantwoorde wijze interpreteren en jouw cliënten voorzien van kundige adviezen. Je werkt in je eigen praktijk, of biedt je diensten als tarotlezer aan op beurzen en festivals.

Wat leer je?

De eerste helft van deze Tarot cursus behandelt de achtergronden van de het tarotspel. Je leert de tarotkaarten – de Grote Arcana, de Hofkaarten en de Kleine Arcana – uitgebreid kennen. Door vele studieoefeningen raak je in dit deel van de cursus spelenderwijs vertrouwd met de tarot. Je leert de kaarten delen, bewaren en eenvoudige vragen te stellen.

In de tweede helft van de cursus Tarot leer je eerst een aantal tarotkaartleggingen. Uitgebreide aandacht is er voor kaartverklaringen en het lezen van de tarot. Gaandeweg krijg je meer ingewikkelde legpatronen aangeboden. Met vele voorbeelden ontwikkel je jouw interpretatievaardigheid van de tarot stap voor stap. Bij de cursus ontvang je bovendien unieke instructie-video's die in detail laten zien hoe je te werk gaat.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen inclusief instructie-video's en tarotspel

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Tarot

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.