Homeopathie voor dieren
Boek Simply Daytox

Homeopathie voor dieren

Met homeopathie voor dieren kunt u indrukwekkende resultaten boeken. In dierenwinkels worden steeds meer homeopathische medicijnen verkocht. En niet zomaar. Ze vormen namelijk een uitstekend natuurlijk alternatief voor traditionele diergeneesmiddelen. Bij langdurige klachten en vage symptomen waar de dierenarts geen oplossing voor heeft kunnen vinden, kan homeopathie voor dieren vaak wel uitkomst bieden.

duur5 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00

Homeopathie voor dieren: wat leert u?
Met de cursus Homeopathie voor dieren leert u álle principes van de homeopathie kennen en ontdekt u hoe u tot een perfecte medicijnkeuze kunt komen. Elke les gaat in op een aantal belangrijke homeopathische remedies. U leert een uitgebreide diagnose van het dier te stellen. U leest hoe u het dier onderzoekt, hoe u de klachten in kaart brengt en welk homeopathisch middel daarbij past.
 
Het tweede deel van de cursus Homeopathie voor dieren bespreekt veelvoorkomende ziektes van dieren met daarbij richtlijnen voor de behandeling. Het potentiëren, doseren en toedienen van homeopathische middelen komt uitgebreid aan bod. U krijgt ook informatie over het starten van een eigen homeopathische praktijk. De bijlage bevat een uitgebreid overzicht van homeopathische diergeneesmiddelen die in Nederland te koop zijn en beschrijft hun werking. 
 
Homeopathie voor dieren: wat kunt u ermee?
De cursus Homeopathie voor dieren is een zeer waardevolle kennisbron voor therapeuten en asielmedewerkers die dieren op natuurlijke wijze willen behandelen. Na succesvolle afronding van deze cursus kunt u dieren op verantwoorde wijze met homeopathische middelen behandelen.

De cursus is een ideale bijscholing voor medewerkers van dierenwinkels die klanten een deskundig en gericht advies willen geven over homeopathie. Ook voor de behandeling van uw eigen dieren is het lesmateriaal van groot nut.

Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Alternatief diergenezer.

Cursus Homeopathie voor dieren
soort cursus thuisstudie
omvang

8 lessen met bijlage

duur 5 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
opbergsysteem

bij de cursus Homeopathie voor dieren ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen examen, ontvangt u het CIVAS-diploma Homeopathie voor dieren

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

(Om een pdf-document te kunnen bekijken, dient uw computer te beschikken over het programma Acrobat Reader. Ontbreekt dit programma, dan kunt u het gratis downloaden via onderstaande link).

Acrobat reader downloaden

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Homeopathie voor dieren

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast nog een aantal extra voordelen:

  • help dieren op natuurlijke wijze
  • bereik uitstekende resultaten
  • leer ook alles over diergedrag
  • voor professioneel en privégebruik
Prev Next