Cursus Astrologie

Cursus Astrologie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau
Studiemethode
thuisstudie

Astrologie

Met de cursus Astrologie leer jij jouw cliënten uitgebreid te analyseren en adviseren bij levensvraagstukken. Volgens de astrologie hangt alles in het universum met elkaar samen. Het bestuderen van astrologie vereist creativiteit en kent eindeloos veel mogelijkheden. Volg de cursus Astrologie en ga aan de slag als professioneel astroloog in jouw eigen praktijk.

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Nu aanvragen

Hartelijk dank voor je aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Voordelen

 • Duidelijke uitleg vanaf de basis
 • Geschreven door een vakspecialist
 • Leer een complete horoscoop duiden
 • Ga aan de slag als professioneel astroloog

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Je ontvangt het complete studiepakket in één keer. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Civas houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo beschik je altijd over de meest actuele kennis.

Wat kun je ermee?

Met deze astrologie opleiding word je opgeleid tot professioneel astroloog. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet kan jij jouw cliënten analyseren en adviseren.

Als astroloog maak je inzichtelijk waarom sommige problemen herhaaldelijk op het levenspad van je cliënt terugkeren. Je biedt begeleiding bij vragen over levensdoel, werk of persoonlijke ontwikkeling. Door de geboortehoroscoop van je cliënt te analyseren, ontdek je van alles over zijn karakter, gezondheid en relaties.

Na afronding van de cursus Astrologie kan je als professioneel astroloog aan de slag in een eigen praktijk, maar bijvoorbeeld ook op beurzen en festivals.

Wat leer je?

Als astroloog leer je mensen zichzelf beter te begrijpen. Aan de hand van tal van oefeningen en afbeeldingen word je stap voor stap ingewijd in de astrologische wereld. In de cursus Astrologie wordt aandacht besteed aan:

 • Kennis over de astrologische wereld
 • Interpretatie van een complete geboortehoroscoop
 • Herkennen van dierenriemtekens, planeten, huizen, kruizen en elementen

Het studiemateriaal van deze astrologiecursus is zeer uitgebreid en ontwikkeld door een vakspecialist met 25 jaar praktijkervaring. Je bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lesstof.

Leerdoelen van de cursus Astrologie:

 • Je bent op de hoogte van de geschiedenis van de astrologie.
 • Je kent de mythologische achtergrond van de sterrenbeelden.
 • Je bent bekend met dierenriemtekens, planeten, huizen, kruizen en elementen.
 • Je weet hoe je een geboortehoroscoop kan berekenen.
 • Je kent de mythologische achtergrond van de zon, maan en de planeten.
 • Je kent de betekenis van de aspecten en de aspectconfiguraties.
 • Je kan horoscopen interpreteren.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Astrologie

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

 • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
 • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
 • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.