Universele klok bij cursus astrologie
Van klacht naar kans

Astrologie

Het uitgangspunt van deze Astrologie cursus is dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Astrologie bestuderen en beoefenen is een prachtig avontuur. Het vereist creativiteit en kent eindeloos veel mogelijkheden. Bent u eenmaal thuis in de astrologie, dan gaat er een wereld aan informatie voor u open. Astrologie is een van de mooiste en diepzinnigste methodes om uzelf en uw medemens beter te leren begrijpen!

studieduur5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld€ 20,00

Astrologie cursus: wat leert u?
Volg de cursus Astrologie en ga aan de slag als professioneel astroloog! Met deze Astrologie opleiding leert u een complete geboortehoroscoop duiden, met alle termen en aspecten die daarbij komen kijken. U maakt kennis met dierenriemtekens, planeten, huizen, kruizen, elementen en alles wat met astrologie te maken heeft. Aan de hand van tal van oefeningen en afbeeldingen wordt u stap voor stap ingewijd in de astrologische wereld. 
 
Het studiemateriaal van deze astrologiecursus is zeer uitgebreid, in duidelijke taal geformuleerd en is bedoeld voor beginners en mensen met een beperkte kennis van astrologie. Dat de lessen zijn geschreven door een astrologiedocente met 25 jaar vakervaring zegt genoeg over de kwaliteit!
 
Astrologie cursus: wat kunt u ermee? 
Heeft u de cursus Astrologie succesvol afgerond, dan kunt u als astroloog cliënten uitgebreid analyseren. Aan de hand van de geboortehoroscoop ontdekt u alles over karakter, gezondheid en relaties. Onduidelijkheden op het gebied van levensdoel, werk en persoonlijke ontwikkeling kunt u met astrologie helder maken. Bovendien weet u waarom sommige problemen telkens op iemands levenspad terugkeren.

Na afronding van deze cursus kunt u als professioneel astroloog een complete horoscoop interpreteren. U helpt mensen en adviseert ze bij problemen en levensvraagstukken. Steeds meer mensen doen een beroep op een astroloog. U kunt aan de slag in uw eigen praktijk, maar ook op beurzen en festivals zijn de diensten van een astroloog veel gevraagd.

Cursus Astrologie
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 5 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de cursus Astrologie ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Astrologie

CIVAS geeft u alvast een gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Bekijk ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Bepaal zelf uw studietempo
Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Deskundige begeleiding
Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

Digitaal studentenportaal
CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk is niet verplicht
Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Astrologie

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

  • Duidelijke uitleg vanaf de basis
  • Geschreven door vakspecialist
  • Leer een complete horoscoop duiden
  • Ga aan de slag als astroloog

Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling

Streef naar meer assertiviteit, zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Tarot

Tarot

Met deze tarotcursus leert u het tarotspel professioneel gebruiken.

Numerologie

Numerologie

Leer alles over de verborgen wereld van de getallen.

Droomanalyse

Droomanalyse

Met droomanalyse legt u een schat aan informatie bloot over uzelf en anderen!

Creatieve therapie

Creatieve therapie

Met Creatieve therapie leert u de innerlijke wereld van uzelf en anderen te onthullen.

Feng Shui

Feng Shui

Breng harmonie en balans in uw omgeving met deze eeuwenoude Chinese filosofie.

Handlezen

Handlezen

Ontdekt de betekenis van iedere lijn, ieder teken en elke heuvel in de hand!

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Ontdek de kracht van uw intuïtie en merk dat uw leven verandert.

Runen

Runen

Met runen leert u verleden, heden en toekomst doorgronden!

Prev Next