Cursus Astrologie

Gratis studiegids

Cursus Astrologie

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Astrologie

Met de cursus Astrologie leert u uw cliënten uitgebreid te analyseren en adviseren bij problemen en levensvraagstukken. Astrologie is een mooie en diepzinnige methode om cliënten te begeleiden. Als astroloog leert u mensen zichzelf beter begrijpen. Volg de cursus Astrologie en ga aan de slag als professioneel astroloog in uw eigen praktijk.

Voordelen

  • Duidelijke uitleg vanaf de basis
  • Geschreven door vakspecialist
  • Leer een complete horoscoop duiden
  • Ga aan de slag als professioneel astroloog

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Het uitgangspunt van de cursus Astrologie is dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Het bestuderen van astrologie vereist creativiteit en kent eindeloos veel mogelijkheden.

Met deze cursus wordt u opgeleid tot professioneel astroloog. Aan de hand van tal van oefeningen en afbeeldingen wordt u stap voor stap ingewijd in de astrologische wereld. U leert de complete geboortehoroscoop van uw cliënt interpreteren en maakt kennis met dierenriemtekens, planeten, huizen, kruizen en elementen.

Het studiemateriaal van deze astrologiecursus is zeer uitgebreid en ontwikkeld door een vakspecialist met 25 jaar praktijkervaring. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lessen.

Wat kun je ermee?

Heeft u de cursus Astrologie succesvol afgerond, dan kunt u als professioneel astroloog aan de slag. Met de kennis en vaardigheden die u heeft opgedaan, kunt u uw cliënten adviseren bij problemen en levensvraagstukken.

Heeft uw cliënt een hulpvraag, bijvoorbeeld op het gebied van zijn levensdoel, werk of persoonlijke ontwikkeling, dan kunt u begeleiding bieden aan de hand van astrologie. Door de geboortehoroscoop van uw cliënt te analyseren, ontdekt u alles over zijn karakter, gezondheid en relaties. Als astroloog kunt u inzichtelijk maken waarom sommige problemen herhaaldelijk op het levenspad van uw cliënt terugkeren.

Na afronding van de cursus Astrologie kunt u aan de slag in uw eigen praktijk, maar ook op beurzen en festivals zijn de diensten van een astroloog veelgevraagd.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Astrologie

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Coach bespreekt met cliënt vaardigheden voor meer zelfvertrouwen uit de cursus Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling

Meer informatie
Kaartlezer legt tarotkaarten op tafel bij cursus Tarot

Tarot

Meer informatie
Vrouw maakt schriftelijke oefening bij cursus Numerologie

Numerologie

Meer informatie
Vrouw met gesloten ogen voor de cursus Droomanalyse

Droomanalyse

Meer informatie
Creatief therapeut helpt cliënt met de cursus Creatieve therapie

Creatieve therapie

Meer informatie
Harmonieuze inrichting van een kamer met de cursus Feng Shui

Feng Shui

Meer informatie
Handlezer leest hand van cliënt tijdens cursus Handlezen

Handlezen

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie
Een legging met runenstenen bij de cursus Runen

Runen

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.