Cursus Tarot

Cursus Tarot

Volg de cursus Tarot en leer dit profetische instrument op professionele wijze gebruiken! Start je eigen tarotpraktijk. Uitgebreide studie met instructie-video's.

mbo-niveau
5mnd.
€ 315 of 5 x € 66 p/m
thuisstudie

De cursus Tarot opent een wereld vol symboliek, waarin de levensloop van ieder mens wordt weerspiegeld. De tarot is een van de meest gebruikte traditionele waarzeggingskunsten. Bij het uitgebreide lespakket van deze tarot cursus ontvang je een tarotspel en unieke instructie-video's. Je kan dus direct als professioneel tarotlezer aan de slag.

Wat je van de opleiding kunt verwachten

  • Voor professioneel gebruik of privé
  • Uiterst boeiende studie
  • Bevat veel oefeningen
  • Inclusief tarotspel en instructie-video's

Na afronding

Rond deze Tarot cursus met succes af en maak als tarotlezer nieuwe levensmogelijkheden voor jouw cliënten zichtbaar. Elke legging met de tarot is een boeiend avontuur. Met de kennis uit de cursus Tarot kan je als tarotist elke legging op verantwoorde wijze interpreteren en jouw cliënten voorzien van kundige adviezen. Je werkt in je eigen praktijk, of biedt je diensten als tarotlezer aan op beurzen en festivals.

Programma

De eerste helft van deze Tarot cursus behandelt de achtergronden van de het tarotspel. Je leert de tarotkaarten – de Grote Arcana, de Hofkaarten en de Kleine Arcana – uitgebreid kennen. Door vele studieoefeningen raak je in dit deel van de cursus spelenderwijs vertrouwd met de tarot. Je leert de kaarten delen, bewaren en eenvoudige vragen te stellen.

In de tweede helft van de cursus Tarot leer je eerst een aantal tarotkaartleggingen. Uitgebreide aandacht is er voor kaartverklaringen en het lezen van de tarot. Gaandeweg krijg je meer ingewikkelde legpatronen aangeboden. Met vele voorbeelden ontwikkel je jouw interpretatievaardigheid van de tarot stap voor stap. Bij de cursus ontvang je bovendien unieke instructie-video's die in detail laten zien hoe je te werk gaat.

Diploma & Accreditaties

Certificaat

na inzending van je huiswerk kun je een certificaat van deelname downloaden in jouw studentenportaal.

Diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het Civas-diploma Tarot

Accreditaties

Studieduur & Kosten

Methode
thuisstudie
Niveau
mbo-niveau
Type
Cursus
Omvang

10 lessen inclusief instructie-video's en tarotspel

Studieduur
5 maanden
Lesgeld
€ 315 of 5 x € 66
Inschrijfgeld
€ 20
Vooropleiding
er is geen specifieke vooropleiding vereist

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Ga direct van start

  • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen thuis
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens
Tarot

Niet helemaal wat je zocht?

Soortgelijke opleidingen als 'Tarot'

Numerologie

Meer informatie

Astrologie

Meer informatie

Aura- en chakrahealing

Meer informatie

Edelsteentherapie

Meer informatie

Terug naar je natuur

Meer informatie

Zelfontwikkeling

Meer informatie