Cursus Numerologie

Cursus Numerologie

Met de cursus Numerologie leer je alles over de verborgen wereld van getallen. Boeiende thuisstudie, ontwikkeld door een vakspecialist. Duur 4 maanden.

mbo-niveau
4mnd.
€ 350 of 5 x € 74 p/m
thuisstudie

Met de cursus Numerologie kom je alles te weten over meestergetallen, naamgetallen, het geboortegetal, het karmagetal en meer. Numerologie gaat ervan uit dat alle mensen, gebeurtenissen en handelingen kunnen worden teruggebracht tot een getal. Als je deze getallen berekent, vergelijkt en bestudeert, kan je als numeroloog een schat aan informatie blootleggen!

Wat je van de opleiding kunt verwachten

  • Vergroot je zelfinzicht
  • Word professioneel numeroloog
  • Uitgebreid en helder lesmateriaal
  • Met leerzame studieopdrachten

Na afronding

Numerologie kan behulpzaam zijn bij het maken van keuzes. Het biedt verheldering bij de vraag of het gekozen levenspad wel het juiste is. Rond je de cursus Numerologie met succes af, dan kan je als numeroloog anderen helpen door belangrijke adviezen te geven en heldere inzichten te verschaffen.

En hoewel de toekomst niet per definitie voorbeschikt is, zijn er getalsinvloeden die de levensweg in grote lijnen bepalen en voorspelbaar maken. Een bijzondere wereld openbaart zich: verdiep je erin en word numeroloog.

Programma

De cursus Numerologie leert je allerhande getallen berekenen, combineren en interpreteren. Je ontdekt hoe je numerologie gebruikt om vraagstukken op te lossen over relaties, beroepskeuze en de toekomst. Deze Numerologie-cursus bevat veel duidelijke rekenvoorbeelden en studieopdrachten waarmee jij je het vakgebied van de numeroloog snel eigen maakt.

In de cursus Numerologie maak je intensief kennis met het verband tussen numerologie, de kabbalistische levensboom en tarot. Magische vierkanten spelen een belangrijke rol in de numerologie en komen dus uitgebreid aan bod. De opleiding is geschreven door een vakspecialist en leidt je stap voor stap op tot professioneel numeroloog.

Diploma & Accreditaties

Certificaat

Bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk kan je een certificaat van deelname downloaden in je studentenportaal.

Diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het examen, ontvang je het Civas-diploma Numerologie.

Accreditaties

Studieduur & Kosten

Methode
thuisstudie
Niveau
mbo-niveau
Type
Cursus
Omvang

8 lessen

Studieduur
4 maanden
Lesgeld
€ 350 of 5 x € 74
Inschrijfgeld
€ 20
Vooropleiding
er is geen specifieke vooropleiding vereist

Zo studeer je

Studeren kan in je eigen tempo. Er is wel een maximale studieduur van 36 maanden. Tijdens deze periode heb je recht op studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kun je deelnemen aan het examen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen én heb je al het huiswerk succesvol afgerond met een rapportcijfer 5,5 of hoger, dan ontvang je het diploma Numerologie. Slaag je niet voor het examen, dan begeleidt Civas je graag om het herexamen te halen. Uiteraard allemaal binnen de studietermijn van 36 maanden. Examen doen is niet verplicht. Het diploma ontvang je gratis.

Ga direct van start

  • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen thuis
  • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens
Numerologie

Gratis proefles doen

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief (uitschrijven kan op elk gewenst moment).

Hartelijk dank voor je aanvraag. De proefles is per e-mail aan je verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van je proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Hulp bij je studiekeuze?

Wij helpen je graag!


Reviews over de opleiding Numerologie:


Niet helemaal wat je zocht?

Soortgelijke opleidingen als 'Numerologie'

Tarot

Meer informatie

Terug naar je natuur

Meer informatie

Edelsteentherapie

Meer informatie

Kleurentherapie

Meer informatie

Wil je doorstuderen?

Vervolgopleidingen waar je in kunt specialiseren

Tarot

Meer informatie

Astrologie

Meer informatie