Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leer jij jouw cliënten om zich open te stellen voor de wijsheid en kracht van hun intuïtie.

mbo-niveau
6mnd.
€ 315 of 5 x € 66 p/m
thuisstudie

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leer jij jouw cliënten om zich open te stellen voor de wijsheid en kracht van hun intuïtie. Veel beslissingen, zowel zakelijk als privé, worden op ratio gebaseerd. Als mensen goed leren luisteren naar hun gevoel, kunnen ze betere keuzes maken en tot uitvoering brengen. Volg de erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling en leer mensen luisteren en handelen naar hun innerlijke stem.

Wat je van de opleiding kunt verwachten

 • Leer te luisteren naar intuïtie
 • Ontdek de waarde van voorgevoel
 • Uitgebreid en boeiend lesmateriaal
 • Bevat unieke oefeningen

Na afronding

De erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die anderen wil begeleiden zich intuïtief te ontwikkelen. Als coach of therapeut heb je een krachtig instrument in handen om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen die goed kloppen met hun gevoel.

Wanneer je de cursus met succes hebt afgerond kan je de geleerde technieken goed overbrengen op een ander. Je leert jouw cliënt praktisch om te gaan met de eigen energie en balans te brengen in het werk en dagelijks leven. Hij wordt daardoor een stabieler persoon en durft te vertrouwen op zijn innerlijke kracht.

Mensen die vanuit persoonlijke interesse geïnteresseerd zijn in intuïtieve ontwikkeling hebben tevens veel baat bij de lesstof. Uiteraard kan je de opgedane kennis ook in je eigen leven toepassen. Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan nieuwe wegen open naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

Programma

Deze cursus geeft jou als coach of therapeut alle benodigde uitleg over intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan iemand er optimaal gebruik van maken? De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe jij jouw cliënt kan helpen het leven in balans te brengen en waarom dat zo belangrijk is.

Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom uitgebreid in deze opleiding besproken. Leer jouw cliënt zijn eigen energieveld kennen, ontdekken wat blokkades zijn en hoe hij ze kan oplossen. Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties en visualisaties.

Met praktische oefeningen leer jij jouw cliënt contact te maken met zijn innerlijke stem zodat hij ontdekt wat het betekent om sensitief te zijn. Het studiemateriaal is ontwikkeld door een vakspecialist met 20 jaar praktijkervaring. Je bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lesstof.

De leerdoelen van de cursus Intuïtieve ontwikkeling zijn:

 • Je weet wat intuïtie inhoudt en kent de verschillende soorten intuïtie.
 • Je kan je intuïtie onderzoeken en voelen.
 • Je hebt kennis van gevoeligheid/sensitiviteit.
 • Je hebt kennis van het menselijk energieveld; de aura en de chakra’s.
 • Je kent oefeningen om blokkades op te sporen en te werken aan harmonie en balans.
 • Je kent visualisatieoefeningen.
 • Je hebt kennis van werken met relatiekoorden en gidsen.

Diploma & Accreditaties

Certificaat

na inzending van uw huiswerk kunt u een certificaat van deelname downloaden in uw studentenportaal.

Diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het Civas-diploma Intuïtieve ontwikkeling

Accreditaties

- Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

- Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

- Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)

Studieduur & Kosten

Methode
thuisstudie
Niveau
mbo-niveau
Type
Cursus
Omvang

14 lessen

Studieduur
6 maanden
Lesgeld
€ 315 of 5 x € 66
Inschrijfgeld
€ 20
Vooropleiding
er is geen specifieke vooropleiding vereist

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

Civas werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Ga direct van start

 • Ontvang uw studie binnen 2 werkdagen thuis
 • 30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
 • Betaal in termijnen of ineens
Intuïtieve ontwikkeling

Niet helemaal wat je zocht?

Soortgelijke opleidingen als 'Intuïtieve ontwikkeling'

Zelfontwikkeling

Meer informatie

Terug naar je natuur

Meer informatie

Aura- en chakrahealing

Meer informatie

Reiki Master

Meer informatie

Astrologie

Meer informatie