Carrièreswitch? Kies voor een omscholingstraject van CIVAS

Leestijd
4 minuten
Geplaatst op
22 april 2020

Een carrièreswitch maken in de richting van coaching of voedingsadvies

Loopt u vast op uw huidige werkplek, vindt u geen passend werk, of begint u liever voor uzelf? Met een erkende opleiding van CIVAS krijgt u alle kennis aangereikt om uw carrière een nieuwe wending te geven in de richting van coaching of voedingsadvies. Volg uw hart en zet vandaag nog een stap in de nieuwe richting! 

Omscholen naar coach of counselor

Schuilt er een professioneel begeleider in u? Bij particulieren, in het bedrijfsleven, de sociale sector en de sportwereld is er momenteel grote vraag naar vakbekwame coaches en counselors. Met een CIVAS-diploma op zak heeft u dus volop mogelijkheden om uw coachvaardigheden in de praktijk te brengen. Met onderstaande zes studies kiest u voor een baan met toekomstperspectief.

1. Opleiding Coaching

Volg de opleiding Coaching en leer de vaardigheden die u als succesvol coach in huis dient te hebben!

Lees meer

2. Opleiding Counseling

Volg de opleiding Counseling en help cliënten door therapeutische gesprekken zichzelf te hervinden.

Lees meer
Carriereswitch counseling?

3. Opleiding Kindercoach

Volg de opleiding Kindercoach en leer kinderen en tieners op professionele wijze te begeleiden bij hun ontwikkeling.

Lees meer

4. Opleiding Lifecoach

De opleiding Lifecoach leidt u op tot professioneel lifecoach. Als lifecoach helpt u mensen meer balans en geluk te vinden.

Lees meer
Carriereswitch naar coaching?

5. Opleiding Budgetcoach

Volg de opleiding Budgetcoach en help mensen met het op orde brengen én houden van hun financiën.

Lees meer

6. Opleiding Wandelcoach

Volg de opleiding Wandelcoach en maak intensief kennis met een van de meest effectieve coachvormen ooit.

Lees meer

Omscholen naar voedingsprofessional

Steeds meer mensen zoeken naar manieren om hun voedingspatroon, vitaliteit en energielevel te verbeteren. Om die reden wordt steeds vaker een beroep gedaan op een voedingsprofessional. Met de twee onderstaande erkende opleidingen van CIVAS legt u een stevige basis voor uw verdere loopbaan als deskundige op het gebied van voeding en vitaliteit.

1. Opleiding Voedingsdeskundige

Met de opleiding Voedingsdeskundige leert u als zelfstandig voedingsdeskundige cliënten te adviseren op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en leefstijl. 

Lees meer
Carriereswitch naar voedingsadvies?

2. Opleiding Gewichtsconsulent

Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent en leer cliënten met overgewicht op professionele wijze te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. 

Lees meer

Vervolg uw basisopleiding met een specialisatie

Met onze thuisstudies wordt u breed opgeleid tot coach, counselor of voedingsprofessional. Kies voor een gedegen basisopleiding en leg een stevig fundament voor uw eigen praktijk. Na het behalen van het erkende diploma, kunt u zich met een van onze specialisatiecursussen verder verdiepen.

Omscholen? Vraag een gratis proefles aan

Bent u klaar voor een carrièreswitch? Dan staat u waarschijnlijk een omscholingstraject te wachten. Kies een vakgebied waar uw hart sneller van gaat kloppen en een thuisstudie die aansluit bij uw interesse en passie. Zo blijft u zeker tot het einde gemotiveerd! Twijfelt u tussen meerdere thuisstudies? Vraag dan op de studiepagina een gratis proefles aan.

Carriereswitch en omscholing ?

Wat onze studenten zeggen over hun carrièreswitch

Lees hier de verhalen van onze studenten die met een CIVAS-diploma een carriereswitch hebben gemaakt! Robin Seuren heeft zowel de CIVAS-opleiding Natuurvoedingsadviseur als Orthomoleculaire voeding voor kinderen gevolgd en heeft inmiddels haar eigen praktijk. In haar blog vertelt zij over haar ervaringen. Pieter Grimbergen is coach en in zijn blog vertelt hij hoe hij coach is geworden en welke rol CIVAS daarbij heeft gespeeld.

4 minuten leestijd

Carrièreswitch? Kies voor een omscholingstraject van CIVAS

Loopt u vast op uw huidige werkplek, vindt u geen passend werk, of begint u liever voor uzelf? Met een erkende opleiding van CIVAS krijgt u alle kennis aangereikt om een carrièreswitch te maken in de richting van coaching of voedingsadvies. Volg uw hart en zet vandaag nog een stap in de nieuwe richting!

3 minuten leestijd

Haal versneld uw diploma met 100% thuisstudie

Wilt u vanuit huis aan uw ontwikkeling werken? En heeft u meer tijd om te studeren dan normaal? Dan kunt u bij CIVAS onze 100% thuisstudies in versneld tempo doorlopen en direct afsluiten met een examen vanuit huis. Hoe meer uur u per week aan uw thuisstudie besteedt, hoe sneller u uw diploma haalt.

4 minuten leestijd

Meer zelfvertrouwen bij kinderen

Een kind dat zich zeker voelt van zichzelf, zit vaak lekker in zijn vel. Met de volgende tips geeft u het zelfvertrouwen van kinderen een boost!

3 minuten leestijd

Student aan het woord

Robin Seuren heeft zowel de opleiding Natuurvoedingsadviseur als Orthomoleculaire voeding voor kinderen gevolgd en heeft inmiddels haar eigen praktijk. In dit blog vertelt zij over haar ervaringen.

5 minuten leestijd

Wat doet een budgetcoach?

‘Je hoeft echt geen rekenwonder te zijn om budgetcoach te worden. Budgetcoaching gaat over mensen; niet over cijfertjes’, vertelt budgetcoach Petra. In dit blogartikel legt ze uit wat een budgetcoach zoal doet.

2 minuten leestijd

Leerzame tips voor coaches

Het aantal zelfstandige coaches in Nederland blijft toenemen. Hoe valt u als coach op in dit drukke werkveld? Onderscheid uzelf als coach zonder afbreuk te doen aan wie u bent aan de hand van deze tips.

3 minuten leestijd

Zo remt u het verouderingsproces

Er komt een moment waarop u aan uw lichaam merkt dat het verouderingsproces is ingezet. Vanaf uw 50e levensjaar ondergaan lichaamscellen, organen en zenuwstelsel grotere veranderingen. In deze blog leest u hoe u uw lichaam kunt helpen fit en gezond ouder te worden.

5 minuten leestijd

Vitaal met superfoods

Door gezond te eten, krijgt u meer energie, een sterker immuunsysteem en een hogere weerstand. Zo bent u beter gewapend tegen herfstkwaaltjes zoals verkoudheid, vermoeidheid en griep. Laat de herfst nu bij uitstek het seizoen zijn voor kleurrijke maaltijden boordevol vitaminen en mineralen. In dit blog lichten we 5 supergezonde herfstgroenten- en fruitsoorten uit.

5 minuten leestijd

Haal meer uit uw thuisstudie!

Begint u binnenkort met uw thuisstudie? Wij helpen u graag uw goede voornemens om te zetten naar een gewenst eindresultaat: een certificaat of diploma. Met de volgende 10 studietips maakt u van uw CIVAS-thuisstudie een succes.