Doe mee aan onze praktijkdagen

Onze praktijkdagen bieden een uitgelezen kans om je theoretische kennis te toetsen, ervaringen te delen en je netwerk te vergroten. In het online studentenportaal zie je of er een praktijkdag is, wat de kosten zijn, en of het volgen ervan verplicht is voor het behalen van een diploma.

Toets je kennis in de praktijk

Civas organiseert voor veel opleidingen optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Studeer je bij Civas en wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor een praktijkevenement!


Meer weten?

Ben je student bij Civas? Kom dan naar een praktijkdag en verrijk je kennis met oefenen in de praktijk! Wij organiseren praktijkdagen voor studenten coaching, voeding en complementaire zorg.

> Praktijkdagen voor studenten coaching > Praktijkdagen voor studenten voeding > Praktijkdagen voor studenten complementaire zorg


Inschrijven voor een praktijkdag

Praktijkdagen zijn alleen toegankelijk voor Civas-studenten. Je kunt deelnemen tijdens of na afronding van je opleiding. Bekijk in het online studentenportaal of én wanneer er een praktijkdag voor jouw opleiding wordt georganiseerd. Inschrijven doe je ook eenvoudig via het portaal.

Oefenen met medestudenten

Waar zijn de praktijkdagen?

De praktijkdagen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland, bijvoorbeeld bij Aristo Meeting Center en Van der Valk Hotels. Onze Belgische studenten zijn ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de praktijkdagen in Nederland. Een aantal praktijkdagen kan je online bijwonen via ZOOM. Kijk in het online studentenportaal waar de praktijkdag van jouw opleiding plaatsvindt. 


Wil je klassikaal les, volg een praktijkopleiding!

Vind je het prettig om klassikaal les te krijgen? Bij Civas kan je een aantal praktijkopleidingen volgen: Coachopleiding Foundation Level, Psychosociale basiskennis CPION, Medische basiskennis CPION en Familieopstellingen hbo en Familieopstellingen masterclass.


Oefen je coachvaardigheden in de praktijk