STUDEREN_BUITENLAND_II

Huiswerk en begeleiding

Bij CIVAS kunt u rekenen op de beste service en begeleiding. Samen met u, doen wij er alles aan om van uw studie een succes te maken. Op deze pagina leest u wat dat betekent.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten

Vanaf uw inschrijving tot aan het diploma krijgt u begeleiding van een ervaren vakdocent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden. Tijdens uw studie kunt u altijd een beroep doen op uw docent.

Stuur eenvoudig uw huiswerk in

Huiswerk stuurt u gemakkelijk in via het digitale studentenportaal of per e-mail. Kiest u voor het studentenportaal, dan ziet u de uitslag van het ingezonden huiswerk direct op uw scherm verschijnen. Stuurt u huiswerk in per e-mail dan ontvangt u uiterlijk binnen zeven werkdagen de correcties van uw docent retour. Huiswerk insturen is niet verplicht.

Uniek studentenportaal

Als CIVAS-student kunt u via het studentenportaal uw behaalde cijfers inzien, vragen stellen aan uw docent, een examen aanvragen, contact leggen met medestudenten en meer! Bij uw inschrijving ontvangt u een inlogcode voor het studentenportaal.

Ontvang een diploma of certificaat

Kijk bij de studie van uw keuze of er een certificaat en/of diploma aan verbonden is. Heeft u het huiswerk ter correctie ingestuurd en met succes examen gedaan, dan ontvangt u het diploma. Doet u geen examen, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Leg gemakkelijk thuis examen af

De meeste CIVAS-examens zijn openboekexamens die u thuis aflegt. Voor een aantal opleidingen kunt u desgewenst een klassikaal examen afleggen. Kijk bij de studie van uw keuze welke examenvorm er geldt. U bent niet verplicht examen te doen.

U slaagt altijd

CIVAS begeleidt u net zolang totdat u voor het examen geslaagd bent, mits alle huiswerkopgaven ter correctie zijn ingestuurd.

Start uw eigen praktijk

Na de succesvolle afronding van uw studie kunt u zich desgewenst inschrijven in het therapeutenregister van STIBAG (Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde), een vereniging die ondersteuning biedt aan zelfstandig therapeuten. Dit register bevat informatie over uw specialisatie en andere relevante gegevens. Deze informatie wordt openbaar gemaakt aan het publiek, de alternatiefmedische sector en andere geïnteresseerde partijen.

Wij zijn u graag van dienst

Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren (023) - 55 11 511 of stuur een e-mail naar info@civas.nl. Wij helpen u graag!