boekenstudie

Instituut CIVAS

CIVAS is al ruim tien jaar dé specialist in schriftelijk onderwijs op het gebied van persoonlijke groei, natuurlijke geneeswijzen, counseling, coaching en psychologie.

Opleidingsinstituut

Van school tot opleidingsinstituut. Wat ooit begon als school voor alternatiefmedisch onderwijs, is inmiddels uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 50 schriftelijke cursussen en opleidingen. Vandaag de dag is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen- en buitenland en diploma’s die veelal algemeen erkend worden.

CIVAS is als aanbieder van beroepsgerichte scholing geregistreerd bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Opname in het CRKBO-register gebeurt op basis van een onafhankelijke kwaliteitstoets die wordt uitgevoerd door het CPION. Opname in het CRKBO-register geeft aan dat CIVAS aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet en een erkende instelling is als bedoeld in de Europese btw-richtlijn. Scholing die u via CIVAS volgt is derhalve niet btw-belast.

Modern, helder en professioneel studiemateriaal

Al ons lesmateriaal is speciaal voor thuisstudie ontwikkeld, zonder dat daarbij persoonlijk contact uit het oog verloren wordt. Dat veel studenten meer dan een cursus bij ons volgen, zegt genoeg!

Vakdocenten begeleiden u persoonlijk, uw huiswerk kijken ze na per post of e-mail. Op ons internetforum kunt u contact leggen met medestudenten en studie-ervaringen uitwisselen. Behalve schriftelijke cursussen organiseert CIVAS voor een aantal cursussen ook praktijkdagen. Samen met een docent breidt u zo uw theoriekennis in de praktijk verder uit.