Paranormaal genezer
Boek Simply Daytox

Paranormaal genezer

Volg de opleiding Paranormaal genezer, ontwikkel uw genezende gaven en ga als professioneel healer aan de slag. Met dit uitgebreide studiepakket ontvangt u de cursus Aura- en chakrahealing én de cursus Magnetiseren (met 2 instructie-dvd's!). Beide studies vormen een prachtig geheel.

duur10 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 400,00 of 8 x € 52,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Opleiding Paranormaal genezer: wat leert u?
In de opleiding Paranormaal genezer maakt u eerst kennis met aura- en chakrahealing: u traint uw gevoeligheid voor de universele levensenergie en u leert de aura en de chakra’s onderzoeken en helen. De opleiding Paranormaal genezer leert u gebruik te maken van de universele levensenergie, maar bijvoorbeeld ook van kristallen en Bach bloesemremedies.

U verdiept uw kennis aanzienlijk wanneer u in de opleiding met magnetiseren aan de slag gaat. Begrippen als Haralijn, Zielezetel en Wezenster worden geïntroduceerd. U leert op professionele wijze blokkades en trauma’s behandelen. Met deze complete paranormale opleiding leert u stap voor stap uw genezende gaven ontwikkelen om op verantwoorde wijze als Paranormaal genezer aan de slag te kunnen gaan!

Opleiding Paranormaal genezer: wat kunt u ermee?
Kiezen voor de opleiding Paranormaal genezer is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de onderdelen uit deze opleiding kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

studiepakket Paranormaal genezer
soort studie thuisstudie met optionele praktijklessen
omvang

16 lessen inclusief 2 instructie-dvd’s en 1 cd

duur 10 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 400,00 of 8 x € 52,00
opbergsysteem

bij deze paranormale opleiding ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw studiemateriaal

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis via internet af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Paranormaal genezer

erkend diploma

de opleiding Paranormaal genezer is geaccrediteerd door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor de opleiding Paranormaal genezer per onderdeel een openboekexamen aanvragen. Een openboekexamen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen behaalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkweekend Magnetiseren

Praktijkdagen
Voor steeds meer studies organiseert CIVAS praktijkdagen of -weekenden. Hier kunt u uw theoretische kennis toetsen en heeft u de unieke mogelijkheid uw docent en medestudenten te ontmoeten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkevenement dan ook een aanrader!

Deelname is niet verplicht
Ook voor de opleiding Paranormaal genezer organiseren wij regelmatig praktijkweekenden. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet. Bekijk hieronder welk praktijkweekend u voor deze paranormale opleiding optioneel kunt bijwonen

BEKIJK DE RELEVANTE PRAKTIJKDATA

Paranormaal genezer

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze paranormale opleiding biedt u nog een aantal extra voordelen:

  • leer werken met Aura- en chakrahealing én Magnetiseren
  • inclusief twee heldere instructie-dvd's en een cd
  • mogelijkheid praktijklessen bij te wonen
  • profiteer van de aantrekkelijke pakketprijs
Prev Next