Studiepakket Paranormaal genezer

Studiepakket Paranormaal genezer

Duur
10 maanden
Lesgeld
€ 470,00 of 8 x € 62,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO

Paranormaal genezer

Volg de opleiding Paranormaal genezer, ontwikkel uw genezende gaven en ga als professioneel healer aan de slag. Met dit uitgebreide studiepakket ontvangt u de cursus Aura- en chakrahealing én de cursus Magnetiseren. Beide studies vormen een prachtig geheel. Inclusief unieke instructie-video's!

Voordelen

  • Leer werken met healing én magnetiseren
  • Met online instructie-video's
  • Mogelijkheid praktijklessen bij te wonen
  • Profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de opleiding Paranormaal genezer maakt u eerst kennis met aura- en chakrahealing: u traint uw gevoeligheid voor de universele levensenergie en u leert de aura en de chakra’s onderzoeken en helen. De opleiding Paranormaal genezer leert u gebruik te maken van de universele levensenergie, maar bijvoorbeeld ook van de genezende kracht van kristallen en Bach bloesemremedies.

U verdiept uw kennis aanzienlijk wanneer u in de opleiding met magnetiseren aan de slag gaat. Begrippen als Haralijn, Zielezetel en Wezenster worden geïntroduceerd. U leert als magnetiseur op professionele wijze blokkades en trauma’s behandelen. Met deze complete paranormale opleiding leert u stap voor stap uw genezende gaven ontwikkelen om op verantwoorde wijze als Paranormaal genezer aan de slag te kunnen gaan!
 

Wat kun je ermee?

Voltooit u de opleiding tot paranormaal genezer dan beschikt u over een zeer gedegen kennis van de menselijke energiehuishouding en de werking van de aura en de chakra’s. U kent alle belangrijke technieken van chakrahealing en magnetiseren en kunt deze inzetten om een veilige behandeling te geven.

Verder heeft u alles geleerd over een integere omgang met uw cliënten en weet u hoe u als healer een eigen praktijk kunt opzetten. Bij de opleiding ontvangt u gratis een reeks unieke instructie-video's, zodat u precies ziet hoe u als paranormaal genezer te werk gaat!

Profiteer van de pakketprijs
Kiezen voor de opleiding Paranormaal genezer is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de onderdelen uit deze opleiding kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijklessen
omvang

16 lessen inclusief toegang tot instructie-video’s en 1 cd

studieduur 10 maanden
lesgeld € 470,00 of 8 x € 62,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Paranormaal genezer

erkend diploma

de opleiding Paranormaal genezer is geaccrediteerd door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u voor de opleiding Paranormaal genezer per onderdeel een openboekexamen aanvragen. Een openboekexamen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen behaalt.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze opleiding organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet.

Praktijkweekend Magnetiseren
Datum Prijs Locatie
24 oktober 2020 en 25 oktober 2020 € 150,00 Haarlem
17 april 2021 en 18 april 2021 € 150,00 Haarlem

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Therapeut behandelt cliënt met reiki uit de cursus Reiki Master

Reiki Master

Meer informatie
Therapeut begeleidt cliënt met de cursus Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Meer informatie
Vrouw leert luisteren naar haar innerlijke stem tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Meer informatie
Vrouw doet mindfulness oefening bij de cursus Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Meer informatie
Flesje Bach Bloesem in natuur behorend bij de cursus Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Meer informatie
Verbale en non-verbale communicatie bij de cursus Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

NLP

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie
Een legging met runenstenen bij de cursus Runen

Runen

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.