Studiepakket Massage- en voetreflextherapeut

Studiepakket Massage- en voetreflextherapeut

Duur
10 maanden
Lesgeld
€ 430,00 of 8 x € 57,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO

Massage- en voetreflextherapeut

Word Massage- en voetreflextherapeut en bied cliënten een unieke behandeling! Dit studiepakket bestaat uit de volledige cursussen Holistische massage en Voetreflextherapie. Wanneer u beide therapievormen combineert, zorgt u voor optimale ontspanning en heling van uw cliënten. Met instructie-video's!

Voordelen

  • Inclusief unieke instructie-video's
  • Ontwikkeld door vakspecialisten
  • Mogelijkheid praktijklessen te volgen
  • Profiteer van de pakketprijs

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Laat uw cliënten genieten van een ontspannende massage en combineer dat met een heilzame voetreflexbehandeling. Met dit studiepakket wordt u opgeleid tot Massage- en voetreflextherapeut.

Beide therapievormen sluiten prachtig op elkaar aan en zorgen ervoor dat de lichaamsmeridianen optimaal worden gestimuleerd. Blokkades verdwijnen en uw cliënten komen lichamelijk en geestelijk volledig in balans.

U leert een perfecte massage geven en weet dit te combineren met een uitgebalanceerde voetreflexbehandeling. Zo bent u in staat uw cliënten onder alle omstandigheden steeds de ideale zorg te bieden. 

Wat kun je ermee?

Na afronding van deze opleiding kunt u met massage spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. U kunt een effectieve en zorgvuldige behandeling geven, niet alleen in de privésfeer, maar ook in werksituaties zoals massagepraktijken, schoonheidssalons en sauna’s.

Bovendien beschikt over de vaardigheden om op verantwoorde wijze voetreflextherapie in te zetten. Voetreflexologie leent zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten!


Profiteer van de pakketvoordelen!
Kiezen voor het studiepakket Massage- en voetreflextherapeut is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de cursussen uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Details

methode thuistudie met optionele praktijklessen
omvang

16 lessen inclusief instructie-video’s

studieduur 10 maanden
lesgeld € 430,00 of 8 x € 57,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Massage- en voetreflextherapeut

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u voor dit studiepakket per onderdeel een openboekexamen aanvragen. Deze examens legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u de examens behaalt.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze opleiding organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet.

Praktijkdag Basis voetreflexologie
Datum Prijs Locatie
zondag 28 maart 2021 € 95,00 Heerhugowaard
zondag 19 september 2021 € 95,00 Heerhugowaard

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Behandeling van acupunctuurpunt in de handpalm voor de cursus acupressuur

Acupressuur

Meer informatie
Masseur geeft cliënt een massage bij de cursus Stoelmassage

Stoelmassage

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Overzicht flesjes etherische oliën in de natuur gebruikt bij de cursus Aromatherapie

Aromatherapie

Meer informatie
Therapeut leert over de organen in de opleiding Medische basiskennis

Medische basiskennis

Meer informatie
Coach past technieken toe uit opleiding Mental coach tijdens een gesprek op de bank met een cliënt

Mental coach

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.