Aroma- en Bach bloesemtherapeut
Van klacht naar kans

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Met de opleiding Aroma-en Bach bloesemtherapeut laat u uw cliënten optimaal profiteren van de geneeskrachtige werking van etherische oliën en bloesemremedies. Deze opleiding bestaat uit de volledige studies Aromatherapie en Bach bloesemtherapie. Beide therapieën zijn prachtig in uw natuurgeneeskundige praktijk te combineren!

duur8 maanden (binnen 3 jaar afronden)
niveaumbo
vooropleidinger is geen specifieke vooropleiding vereist
lesgeld€ 395,00 of 8 x € 52,00
inschrijfgeld€ 20,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut: wat leert u?
Bied uw cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie! Behandel emotionele of psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een etherische oliemassage te geven. En spanningen die loskomen bij aromatherapie kunt u helpen oplossen met Bach bloesemtherapie.

In de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut maakt kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische olién komt aan bod. U leert een perfecte diagnose stellen en u weet de juiste Bachremedies te kiezen om uw cliënten op optimale wijze te behandelen.

Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kunt u uw cliënten, familie of kennissen een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Zo kunt u met uw brede kennis iedereen steeds optimaal van dienst zijn.

Opleiding Aromatherapie en Bach bloesemtherapie: profiteer van de voordelen
Kiezen voor de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de studies uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt de opleiding als geheel thuis.

studiepakket Aroma- en Bach bloesemtherapeut
soort studie thuisstudie
omvang

18 lessen inclusief instructie-video's

duur 8 maanden (binnen 3 jaar afronden)
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw opleiding te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de opleiding afrondt

lesgeld € 395,00 of 8 x € 52,00
inschrijfgeld € 20,00
opbergsysteem

bij de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor het lesmateriaal

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Aroma- en Bach bloesemtherapeut

erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

CIVAS geeft u alvast een gratis proefles. Zo raakt u vertrouwd met ons heldere en professionele studiemateriaal. Bekijk ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u de opleiding Aromatherapie en Bach bloesemtherapie binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo
U ontvangt het complete opleidingspakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk als aromatherapeut en Bach bloesemtherapeut.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij deze opleiding wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze opleiding tot Aromatherpeut en Bach bloesemtherapeut het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdag Aromatherapie

CIVAS organiseert voor veel studies praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

BEKIJK DE RELEVANTE PRAKTIJKDATA

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

  • Prachtige combinatie van therapieën
  • Voor lichamelijke en geestelijke aandoeningen
  • Start uw eigen natuurgeneeskundige praktijk
  • Inclusief gratis instructie-video's
Gratis proefles

Vul uw e-mailadres in en klik op download. De proefles of inhoudsopgave verschijnt direct op uw scherm.

Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde

Maak kennis met kruidengeneeskunde en de vele heilzame toepassingsmogelijkheden.

Ayurveda

Ayurveda

Maak intensief kennis met deze unieke en beproefde Indiase geneeswijze.

Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Pak huidproblemen aan op een natuurlijke wijze. 

Holistische massage

Holistische massage

Met deze massagecursus brengt u lichaam en geest opnieuw in balans!

Aura- en chakrahealing

Aura- en chakrahealing

Met aura- en chakrahealing brengt u lichaam en geest opnieuw in balans.

Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Zorg dat het lichaam met de juiste dagelijkse voeding gezond wordt en blijft.

Prev Next