Studiepakket Allround massagetherapeut

Studiepakket Allround massagetherapeut

Duur
10 maanden
Lesgeld
€ 430,00 of 8 x € 57,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT

Allround massagetherapeut

Volg de opleiding Allround massagetherapeut en bied jouw cliënten een perfecte behandeling! Bestel je deze massage-opleiding dan ontvang je twee volledige studies thuis, namelijk: Holistische massage en Stoelmassage. Deze prachtige combinatie zorgt ervoor dat je als masseur in iedere situatie over de juiste vakkennis beschikt. Met online instructie-video's!

Voordelen

  • Voor ontspanningsmassage én klachtenbehandeling
  • Werk flexibel: masseer thuis of op locatie
  • Mogelijkheid praktijklessen bij te wonen
  • Inclusief online instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

De combinatie van de klassieke massagetechnieken met de flexibel inzetbare stoelmassage geeft je als masseur een zeer brede basis. Ontspanningsmassage, helende massage of werkgerelateerde klachtenbehandeling: met deze opleiding tot Allround masseur ben je jouw cliënten in iedere situatie optimaal van dienst!

Je leert werken met de massagetafel én met de draagbare massagestoel: zo kan je aan de slag in jouw eigen praktijk en op locatie. Bij deze rijk geïllustreerde massage-opleiding krijg je toegang tot online instructie-video's zodat je precies ziet hoe je als professioneel masseur te werk gaat. Wil je het geleerde met medecursisten in de praktijk oefenen? Woon dan ook de optionele praktijklessen over masseren bij!

Wat kun je ermee?

Naast klassieke massage kan je na afronding van deze massage-opleiding werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken kan je spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. Met stoelmassage pak je klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan.

Kiezen voor deze allround massage-opleiding is profiteren van een aantrekkelijke prijs. Je richt jouw studie naar eigen wens en tempo in: de twee onderdelen waaruit deze opleiding is opgebouwd (Holistische massage en Stoelmassage) kun je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je krijgt de opleiding als geheel thuisgestuurd.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

16 lessen inclusief online instuctie video's

studieduur 10 maanden
lesgeld € 430,00 of 8 x € 57,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Allround massagetherapeut

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je per individuele opleiding een openboekexamen aanvragen. Het examen leg je eenvoudig thuis af via internet. Slaag je voor het examen, dan ontvang je een diploma voor deze opleiding. Slaag je voor alle examens van de opleidingen in het studiepakket, dan ontvang je bovendien het overkoepelende diploma voor het studiepakket.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je per opleiding een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Praktijklessen masseren
Ook voor deze massage-opleiding organiseren wij regelmatig praktijklessen. Onder begeleiding van jouw docent leer je de fijne kneepjes van het massagevak. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er volop aandacht is voor jouw leerproces. Je bent niet verplicht deel te nemen aan een praktijkles.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Behandeling van acupunctuurpunt in de handpalm voor de cursus acupressuur

Acupressuur

Meer informatie
Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Masseur geeft voetmassage aan cliënt bij cursus Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Meer informatie
Therapeut behandelt cliënt op massagetafel bij cursus Kinesiologie Touch for Health

Kinesiologie / Touch for Health

Meer informatie
Overzicht flesjes etherische oliën in de natuur gebruikt bij de cursus Aromatherapie

Aromatherapie

Meer informatie
Biologische groenten op tafel bij cursus Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.