Studiepakket Allround massagetherapeut

Studiepakket Allround massagetherapeut

Duur
10 maanden
Lesgeld
€ 430,00 of 8 x € 57,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO

Allround massagetherapeut

Volg de opleiding Allround massagetherapeut en bied uw cliënten een perfecte behandeling! Bestelt u deze massage-opleiding dan ontvangt u twee volledige studies thuis, namelijk: Holistische massage en Stoelmassage. Deze prachtige combinatie zorgt ervoor dat u als masseur in iedere situatie over de juiste vakkennis beschikt. Met online instructie-video's!

Voordelen

  • Voor ontspanningsmassage én klachtenbehandeling
  • Werk flexibel: masseer thuis of op locatie
  • Mogelijkheid praktijklessen bij te wonen
  • Inclusief online instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Zowel de klassieke massagetechnieken als de flexibel inzetbare stoelmassage die in deze massage opleiding aan bod komen, geven u als masseur een zeer brede basis. Ontspanningsmassage, helende massage of werkgerelateerde klachtenbehandeling: met deze opleiding tot Allround masseur bent u uw cliënten in iedere situatie optimaal van dienst!

U leert werken met de massagetafel én met de draagbare massagestoel: zo kunt u aan de slag in uw eigen praktijk en op locatie. Bij deze rijk geïllustreerde massage-opleiding krijgt u toegang tot online instructie-video's zodat u precies ziet hoe u als professioneel masseur te werk gaat. Wilt u het geleerde met medecursisten in de praktijk oefenen? Woon dan ook de optionele praktijklessen over masseren bij!

Wat kun je ermee?

Naast klassieke massage kunt u na afronding van deze massage-opleiding werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken kunt u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan.

Kiezen voor deze allround massage-opleiding is profiteren van een aantrekkelijke prijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de twee onderdelen waaruit deze opleiding is opgebouwd (Holistische massage en Stoelmassage) kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U krijgt de opleiding als geheel thuisgestuurd.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijklessen
omvang

16 lessen inclusief online instuctie video's

studieduur 10 maanden
lesgeld € 430,00 of 8 x € 57,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Allround massagetherapeut

erkend diploma

deze massage opleiding is geaccrediteerd door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het lesmateriaal van deze massage opleiding binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van de opleiding Allround massagetherapeut. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij deze massage opleiding wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze massage opleiding per onderdeel een openboekexamen aanvragen. Deze examens legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u de examens behaalt.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Praktijklessen masseren
Ook voor deze massage-opleiding organiseren wij regelmatig praktijklessen. Onder begeleiding van uw docent leert u de fijne kneepjes van het massagevak. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er volop aandacht is voor uw leerproces. U bent niet verplicht deel te nemen aan een praktijkles.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Behandeling van acupunctuurpunt in de handpalm voor de cursus acupressuur

Acupressuur

Meer informatie
Sfeerbeeld van kruiden en groenten gebruikt binnen de cursus Ayurveda

Ayurveda

Meer informatie
Natuurlijke producten op tafel voor de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Meer informatie
Masseur geeft voetmassage aan cliënt bij cursus Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Meer informatie
Therapeut behandelt cliënt op massagetafel bij cursus Kinesiologie Touch for Health

Kinesiologie / Touch for Health

Meer informatie
Overzicht flesjes etherische oliën in de natuur gebruikt bij de cursus Aromatherapie

Aromatherapie

Meer informatie
Biologische groenten op tafel bij cursus Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding

Meer informatie
Vrouw doet mindfulness oefening bij de cursus Mindfulness based cognitive therapy

Mindfulness based cognitive therapy

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.