Studiepakket Energetisch dierentherapeut

Studiepakket Energetisch dierentherapeut

Duur
8 maanden
Lesgeld
€ 395,00 of 8 x € 52,00
Niveau
mbo-niveau

Energetisch dierentherapeut

Word Energetisch dierentherapeut en behandel dieren op professionele wijze met energie. Schrijft u zich in voor dit studiepakket dan ontvangt u de volledige cursussen Dieren energetisch behandelen én de bijbehorende specialisatiecursus thuis. Ideaal om uw eigen praktijk te starten!

Voordelen

  • Gericht op de behandeling van dieren
  • Doe zeer brede vakkennis op
  • Geschikt voor een eigen praktijk
  • Profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Leer alle principes kennen van de energetische behandeling van vele diersoorten. Maak kennis met talloze behandeltechnieken en een gedegen diagnostiek. Handoplegging, therapeutische aanraking, behandeling op afstand, reiki en spiritueel genezen passeren allemaal uitgebreid de revue.

U gaat aan de slag met visualisatietechnieken die het werken met de aura en de chakra’s van dieren vereenvoudigen en komt te weten hoe u dieren behandelt met behulp van gidsen. U leert hoe u een ziek dier onderzoekt en hoe u een complete energetische behandeling geeft aan allerhande diersoorten. 

Wat kun je ermee?

Met het studiepakket Energetisch dierentherapeut doet u alle technieken en vaardigheden op om uw energetische behandelingen perfect te kunnen afstemmen op het zieke dier. Dit pakket is dan ook bij uitstek geschikt om uw eigen praktijk te starten als Energetisch dierentherapeut.

Na afronding van deze opleiding kunt u een goede diagnose stellen en weet u welke behandeltechniek u het beste kunt toepassen. U bent in staat zowel met het zieke dier als met zijn baasje helder te communiceren en weet hoe u een eigen praktijk opzet.

Profiteer van de pakketvoordelen
Kiezen voor het studiepakket Energetisch dierentherapeut is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de cursussen uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Details

methode thuisstudie, praktijkles optioneel
omvang

20 lessen met instructie-video's

studieduur 8 maanden
lesgeld € 395,00 of 8 x € 52,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Energetisch dierentherapeut

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toetst u uw theoretische kennis en ontmoet u uw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze studie organiseren wij regelmatig praktijkdagen. Deelname is niet verplicht. U beslist tijdens uw studie of na afronding ervan, of u wel of niet meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkdagen u voor deze studie optioneel kunt bijwonen.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Vrouw en hond op bank bij de cursus Bach Bloesem therapie voor dieren

Bach bloesemtherapie voor dieren

Meer informatie
Vrouw en kat communiceren in de tuin bij cursus communiceren met dieren

Communiceren met dieren

Meer informatie
Vrouw verhuist spullen en begint voor zichzelf na het volgen van de cursus Start uw eigen praktijk

Start uw eigen praktijk

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.