Studiepakket Energetisch dierentherapeut

Studiepakket Energetisch dierentherapeut

Duur
10 maanden
Lesgeld
€ 395,00 of 8 x € 52,00
Niveau
mbo-niveau

Energetisch dierentherapeut

Word Energetisch dierentherapeut en behandel dieren op professionele wijze met energie. Schrijf je in voor dit studiepakket en ontvang de volledige cursussen Dieren energetisch behandelen enn de bijbehorende specialisatiecursus thuis. Ideaal om een eigen praktijk te starten!

Voordelen

  • Gericht op de behandeling van dieren
  • Doe zeer brede vakkennis op
  • Geschikt voor een eigen praktijk
  • Profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Leer alle principes kennen van de energetische behandeling van vele diersoorten. Maak kennis met talloze behandeltechnieken en diagnostiek. Handoplegging, therapeutische aanraking, behandeling op afstand, reiki en spiritueel genezen passeren allemaal uitgebreid de revue.

Je gaat aan de slag met visualisatietechnieken die het werken met de aura en de chakra’s van dieren vereenvoudigen en komt te weten hoe je dieren behandelt met behulp van gidsen. Je leert hoe je een ziek dier onderzoekt en hoe je een complete energetische behandeling geeft aan allerhande diersoorten.

Wat kun je ermee?

Met het studiepakket Energetisch dierentherapeut doe je alle technieken en vaardigheden op om je energetische behandelingen perfect te kunnen afstemmen op het zieke dier. Dit pakket is dan ook bij uitstek geschikt om jouw eigen praktijk te starten als Energetisch dierentherapeut.

Na afronding van deze opleiding weet jij welke behandeltechniek je wanneer het beste kan toepassen. Je bent in staat helder te communiceren met zowel met het zieke dier als zijn baasje en weet hoe je een eigen praktijk opzet.

Profiteer van de pakketprijs?
Kies voor het studiepakket Energetisch dierentherapeut en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt je studie naar eigen wens en tempo in: de cursussen uit het pakket kan je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Details

methode thuisstudie met optionele praktijkdagen
omvang

20 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 10 maanden
lesgeld € 395,00 of 8 x € 52,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Energetisch dierentherapeut

Gratis proefles

Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze opleiding. Ook ontvang je de Civas-nieuwsbrief. Uitschrijven voor onze mailings kan op elk gewenst moment.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je per individuele opleiding een openboekexamen aanvragen. Het examen leg je eenvoudig thuis af via internet. Slaag je voor het examen, dan ontvang je een diploma voor deze opleiding. Slaag je voor alle examens van de opleidingen in het studiepakket, dan ontvang je bovendien het overkoepelende diploma voor het studiepakket.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je per opleiding een certificaat van deelname.

Praktijkdagen

CIVAS organiseert voor veel studies optionele praktijkdagen of praktijkweekenden. Hier toets jij jouw theoretische kennis en ontmoet je jouw docent en medestudenten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is het bijwonen van een praktijkdag een aanrader.

Deelname is niet verplicht
Ook voor deze opleiding organiseren wij regelmatig praktijkbijeenkomsten. Deelname is niet verplicht. Je beslist tijdens of na de studie of je meedoet. Bekijk hieronder welke praktijkbijeenkomsten je optioneel kan bijwonen.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.