boekenstudie

Uw studie bij CIVAS

Als u gaat studeren, dan wilt u verzekerd zijn van een perfect verloop van uw studie. Lees op deze pagina hoe wij ons daarvoor inzetten.

Ga direct van start

U kunt meteen beginnen. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u het lesmateriaal direct toe. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Duidelijk, modern en compleet studiemateriaal

Iedere opleiding is speciaal voor thuisstudie ontwikkeld door een vakspecialist. Het studiemateriaal is logisch opgebouwd en door iedereen te volgen. Alle studies worden permanent herzien. Zo bent u verzekerd van modern en actueel lesmateriaal.

Profiteer van een flexibel studietempo

Bij CIVAS studeert u in alle vrijheid. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en rondt de cursus geheel in eigen tempo af. U behoudt gedurende 36 maanden na aanvang recht op correctie, begeleiding en examen. Uw studietempo heeft geen invloed op het totaal verschuldigde lesgeld of de te betalen termijnbedragen.

U mag opzeggen

U bent niet verplicht een cursus of opleiding af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald naar rato van het aantal verstreken studiemaanden. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden. Lees het studiereglement voor alle bepalingen.

Maak contact met medecursisten

Als student van CIVAS kunt u gebruikmaken van het studentenportaal. Leg contact met medecursisten en wissel studie-ervaringen uit! Bij inschrijving ontvangt u een inlogcode voor het portaal.

Lesgeld is aftrekbaar

U kunt het lesgeld in één keer voldoen of in handige termijnbedragen. Het lesgeld is in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Wij zijn u graag van dienst

Heeft u nog vragen over studeren bij CIVAS? Bel dan tijdens kantooruren (023) - 55 11 511 of stuur een e-mail naar info@civas.nl. Wij helpen u graag!