boekenstudie

Secretarieel Administratief Medewerker (36-40 uur)

CIVAS ontwikkelt al 20 jaar thuisstudies binnen de complementaire zorg en zelfontwikkeling. Met meer dan 100 opleidingen en cursussen is CIVAS als opleidingsinstituut uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op het gebied van counseling, coaching, psychologie, voeding, natuurgeneeswijzen en persoonlijke groei. Voor ons kantoor in Haarlem zoeken wij een enthousiaste, servicegerichte en stressbestendige

Secretarieel Administratief Medewerker (36-40 uur)

De functie

Als Secretarieel Administratief Medewerker bij CIVAS ben je een echte duizendpoot. Het is een veelzijdige functie waarbij administratieve taken worden afgewisseld met secretariële werkzaamheden en receptiewerk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) studenten, leveranciers en bezoekers. Je beantwoordt algemene vragen over onze opleidingen en cursussen via telefoon of per e-mail en je bent verantwoordelijk voor de controle en verwerking van betalingen van debiteuren. Je notuleert tijdens vergaderingen en ondersteunt daar waar nodig. Daarbij zorg je ervoor dat iedereen prettig kan werken, de voorraden zijn aangevuld en dat het pand er representatief uitziet.

Jouw profiel

· Je hebt minimaal mbo-niveau en 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een zakelijke omgeving;
· Je hebt kennis van MS Office;
· Je werkt snel, accuraat, proactief en bent oplossingsgericht ingesteld;
· Je bent klantgericht en dienstverlenend;
· Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
· Je bent fulltime beschikbaar.

Ons aanbod

CIVAS is een kleinschalige organisatie met ambitie, waarin je alle ruimte krijgt om je eigen verantwoordelijkheden te nemen en jezelf te ontwikkelen. Wij bieden een zeer afwisselende functie in een hecht team in een dynamische omgeving. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van station Haarlem en is goed bereikbaar met de auto.

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan drinken wij graag een kop koffie of thee met je om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Stuur je CV met korte motivatie naar en wij nemen snel contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.