Marketing manager

CIVAS ontwikkelt al 20 jaar thuisstudies. Met meer dan 120 opleidingen is CIVAS een van de grootste opleiders op het gebied van coaching, psychologie, voeding en persoonlijke groei. Voor ons kantoor in Haarlem zoeken wij per direct een enthousiaste, proactieve en zelfstandige marketing manager.

Marketing manager

We zijn op zoek naar een (digital) marketing manager die ons helpt om onze stevige groeiambitie te vertalen naar concrete plannen en strategieën. Daarvoor bekijk je continu onze huidige portfolio en marktsegmenten op kansen en mogelijkheden. Eventueel doe je extra marktonderzoek. Samen met de directie en de content developers maak je hierin keuzes.

Deze keuzes vertaal je vervolgens naar een concrete marketingaanpak met middelen en budgetten. Deze marketingaanpak voer je uit, samen met de marketing communicatie manager. Je zorgt voor aansturing van het online marketingbureau en bent verantwoordelijk voor een optimale inzet van de marketingkanalen.

Je analyseert de huidige performance en conversie en zorgt voor technische en beeld- en tekstoptimalisaties voor o.a. SEA, SEO en affiliate marketing, in samenwerking met de marketing communicatie manager of externe partijen. Je implementeert waar nodig nieuwe digitale middelen, na het opstellen van een business case.

Je hebt gevoel voor data, houdt van analyseren van gegevens over zowel je marketingaanpak als klanten en klantgroepen. Je kunt de verbinding leggen tussen customer insights en productontwikkeling, maar ook tussen customer insights en kwantitatieve rapportages en data.

Het is een zeer zelfstandige rol, waarin jouw keuzes en jouw werk grote impact hebben op het bedrijf en in het behalen van onze doelstellingen. Je bent medeverantwoordelijk voor omzet en resultaat. Hiervoor werk je nauw samen met alle disciplines van de organisatie.

Jouw profiel

  • Minimaal HBO-niveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Praktische ervaring met het inzetten van de diverse online campagnes en maken van keuzes tussen middelen, kan zijn opgedaan bij een bureau
  • Ervaring met aansturing van bureaus
  • Analytisch, kan abstract denken
  • Onderzoekend en nieuwsgierig, gretig. Experimenteren is leuk!
  • Flexibel en geen 9-5 mentaliteit
  • Besluitvaardig en praktisch, er is een grens aan de informatie die nodig is voor er besloten en gehandeld kan worden
  • Affiniteit met opleidingen

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie naar Klaartje Droste (algemeen directeur) via klaartje@civas.nl