boekenstudie

Financieel Administratief Medewerker

CIVAS ontwikkelt al 20 jaar thuisstudies binnen de complementaire zorg en zelfontwikkeling. Met meer dan 100 opleidingen en cursussen is CIVAS als opleidingsinstituut uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op het gebied van o.a. coaching, psychologie, voeding en persoonlijke groei. Voor ons kantoor in Haarlem zoeken wij een enthousiaste en proactieve

Financieel Administratief Medewerker (16 uur)

De functie

Als Financieel administratief medewerker bij CIVAS ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van CIVAS Opleidingen. Je hebt een zelfstandige werkhouding en denkt graag mee over de mogelijkheden om processen te verbeteren of efficiënter in te kopen. Je werkt nauw samen met de directeur.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Crediteuren en debiteuren beheer
- Facturatie
- De verkoop- en inkoopadministratie
- Afletteren
- Bank- en kas administratie
- Grootboekadministratie
- Het verwerken en periodiek afsluiten van de financiële administratie
- Overige werkzaamheden die bij administratie thuishoren

Gevraagd:

- Kennis en ervaring met Exact Online
- Minimaal 3 jaar relevant werkervaring
- HBO denkniveau
- Goede beheersing van Nederlandse taal

Ons aanbod

CIVAS is een kleinschalige organisatie met ambitie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden een zeer afwisselende functie in een hecht team in een dynamische omgeving. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van station Haarlem en is goed bereikbaar met de auto.

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt? Wanneer je aan alle functievereisten voldoet, ontvangen wij graag jouw CV en motivatie op . Als wij de match ook zien, nodigen wij je uit om bij een kop koffie of thee te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! (Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.