(Senior) Content Manager Opleidingen / Opleidingsontwikkelaar

Civas is een opleidingsbedrijf met veel groeiambitie in Haarlem. We werken met een team van 20 ervaren professionals en zijn uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van (thuis)opleidingen op de gebieden coaching, voeding, HR, psychologie en pedagogiek.

Content Manager Opleidingen / Opleidingsontwikkelaar

We zijn op zoek naar twee (senior, medior of junior) Content Managers Opleidingen die ons helpen om onze stevige groeiambities naar de praktijk te vertalen. Je ontwikkelt een nieuw portfolio aan opleidingen voor een nieuwe doelgroep. Daarvoor onderzoek je eerst op welke manieren de opleidingsbehoeften van deze nieuwe doelgroep het beste kunnen worden ingevuld zodat er een zo groot mogelijke kans op succes is, zowel in termen van leerrendement als op het gebied van verkochte opleidingen en aantallen studenten. Daarnaast draai je mee in bij het verbeteren en doorontwikkelen van bestaande opleidingen.


Wat doe je?

Je zoekt en benadert actief nieuwe docenten, trainers en auteurs voor je nieuwe opleidingen. Samen met het team van content managers ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitgeven van onze opleidingen en de kwaliteit hiervan. Jullie begeleiden samen het hele acquisitie- redactie en productieproces van nieuwe studies en herzieningen. Je zorgt ervoor dat het accreditatieproces soepel verloopt en neemt accreditatie-eisen mee in de ontwikkeling van het materiaal.


Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding;

  • Je hebt liefst ervaring in het onderzoeken van opleidingsbehoeften;

  • Je hebt kennis van en ervaring met het maken van educatieve content;

  • Je bent handig met auteurs, je acquireert zelfstandig nieuwe docenten en auteurs;

  • Je bent goed in het aanbrengen van een didactische structuur en het beoordelen en waar nodig redigeren van lesmateriaal;

  • Je kunt zelfstandig werken;

  • Je bent praktisch en adequaat, je kunt goed organiseren en planningen bewaken;

  • Je bent onderzoekend en nieuwsgierig: hoe kunnen onze opleidingen beter?

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend;

In deze belangrijke rol werk je samen met alle disciplines in ons bedrijf. Kortom, een afwisselende en uitdagende rol voor een (senior) contentprofessional die graag het verschil wil maken. 32-40 uur. Deels thuiswerken is goed mogelijk. Ons kantoor ligt op het mooiste plekje van Haarlem op loopafstand van het station.


Interesse?

Stuur dan jouw Cv en motivatie naar Klaartje Droste, directeur (klaartje@civas.nl).