Administratief medewerker met financiële taken

Wil jij het verschil maken bij een van de grootste aanbieders van (thuis)opleidingen? Zoek jij een uitdagende administratieve baan met financiële taken, waarin jij jezelf en anderen blijft uitdagen en verbeteren? Dan is dit dé functie voor jou!  

 

Civas is een bruisend opleidingsbedrijf met veel groeiambitie, gevestigd op het mooiste plekje van Haarlem. We werken met een team van 30 ervaren professionals en zijn uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van (thuis)opleidingen op het  gebied van coaching, voeding, psychologie en HR.

 

Administratief medewerker met financiële taken

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als administratief medewerker waarbij je jezelf elke dag kunt uitdagen en verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met de grote instroom van nieuwe studenten zijn zoeken wij een extra administratief medewerker met financiële taken voor 32-40 uur per week.


Over de functie

In verband met de grote instroom van nieuwe studenten zijn wij op zoek naar een extra administratief medewerker met financiële taken voor 32-40 uur.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een nieuwsgierige en gedreven collega die ons team komt versterken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cursisten bij vragen voorafgaand aan, tijdens en na hun opleiding. Je geeft informatie en beantwoordt vragen, zowel via de mail als via de telefoon.

Wat deze functie nu echt spannend maakt? Je maakt deel uit van een dynamisch team dat voortdurend in beweging is. Je wordt uitgedaagd om nieuwe vaardigheden te leren en een bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf. Je speelt een belangrijke rol bij de financiële taken die komen kijken bij de inschrijvingen en facturatie van de opleidingen. Dit is secuur en zorgvuldig werk.

Kortom, een veelzijdige functie waarbij je de hele dag contact hebt met onze studenten en je nauw samenwerkt met je collega’s.

Jouw profiel

  • Je houdt je hoofd koel in stressvolle situaties

  • Je hebt talent voor cijfers en geld

  • Je hebt minimaal MBO niveau (afgerond, vereist)

  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie met veelvuldig klantcontact bijvoorbeeld op een klantenservice (min. 1 jaar vereist)

  • Je bent secuur, accuraat en oplossingsgericht ingesteld

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

  • Je hebt kennis van MS Office

  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse?

Zie meer informatie de vacaturetekst op Indeed. En is dit nu echt jouw nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je. Stuur dan je CV en een korte toelichting waarom de baan je aanspreekt via Indeed, dan nemen we contact met je op.