Yvonne Crawford Praktijkdocent Communiceren met dieren en Dieren energetisch behandelen

‘Negen van de tien keer zijn dieren in staat om te communiceren. Het is altijd zo mooi en boeiend om hun reactie binnen te krijgen. De ene keer hoor ik een antwoord, maar ik kan het ook voor me zien. Hoe meer mensen zich echt verdiepen in dieren, hoe beter het is voor alle dieren, er is werk zat!

Dieren proberen continu contact te maken met mensen, maar ze krijgen constant een bezettoon. Mensen hebben vaak een gesloten houding, zijn te veel bezig met dagelijkse beslommeringen, zoals boodschappenlijstjes maken. Dieren zijn veel meer mindful.

Als het niet direct lukt om een connectie te maken met dieren, geef het dan niet op. Blijf oefenen. De een heeft aanleg en zal het snel oppikken. Bij een ander duurt het soms maanden voordat het eerste contact ontstaat. Maar als het eenmaal is geactiveerd, kunt u het niet meer stoppen. En blijf mediteren, leer uw gedachten te remmen. Dat kan tijdens het wandelen of in een ochtendroutine. Intuïtie is net als een beenspier. Die moet ook getraind worden om sterk te blijven. De cursus is weliswaar gericht op communicatie met dieren, maar een goed ontwikkelde intuitie en het gebruiken van uw zintuigen is altijd waardevol!’

Bekijk de cursussen: