ouderenzorg-opleiding
Van klacht naar kans

Ouderenzorg opleiding? Studeer bij CIVAS!

Gaat de levenskwaliteit van ouderen u aan het hart? Heeft u in uw werk te maken met senioren? Of ambieert u een carrière als ouderencoach? Dan is een ouderenzorg opleiding van CIVAS een goede investering. In korte tijd doet u kennis op van ouderenproblematiek en leert u hoe u hier op een adequate manier mee omgaat. Na afloop van deze ouderenzorg opleiding beschikt u over alle kwaliteiten om senioren de begeleiding te bieden die zij nodig hebben.

Toenemende vraag naar ouderenzorg
Het aantal ouderen in Nederland stijgt. Dat betekent dat er steeds meer behoefte is aan therapeuten, coaches en andere zorgverleners die deze kwetsbare doelgroep effectief kunnen ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. Met een ouderenzorg opleiding van CIVAS speelt u in op deze ontwikkeling en stoomt u uzelf klaar voor een carrière in de ouderenzorg.

Ouderenzorg opleiding: van eenzaamheid tot rouwverwerking
Wie op leeftijd is, loopt vaak tegen bepaalde zaken aan. Het overlijden van een partner, (klein)kinderen die steeds minder op bezoek komen en een lichaam dat achteruit gaat zijn slechts enkele voorbeelden. Een ouderenzorg opleiding van CIVAS gaat in op al deze facetten, zodat u straks met elk probleem uit de voeten kunt. U leert hoe u senioren kunt helpen om een bevredigend bestaan op te bouwen waarin hun persoonlijke idealen en talenten centraal staan.

Aan de slag in de ouderenzorg?
Wilt u uw steentje bijdragen aan de ouderenzorg in Nederland? Lijkt het u geweldig om begeleiding op maat te bieden aan senioren? Schrijf u dan in voor de BATC-erkende opleiding Seniorencoach van CIVAS. Na afloop kunt u als zelfstandig ouderencoach of ouderentherapeut aan de slag of u kunt het geleerde toepassen binnen uw werk in de zorg.

> Lees alle informatie over de opleiding Seniorencoach

duur12 maanden
niveauhbo-niveau
lesgeld€ 630,00 of 12 x € 56,00
erkenning(en)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
NVST
VBAG
VBAG