healthcoach opleiding CIVAS
Kleine hartige taartjes

Health coach opleiding? Studeer bij CIVAS!

Bent u geïnteresseerd in gezondheid? Wilt u anderen helpen om energiek en fit door het leven te gaan? Dan is een carrière als health coach u op het lijf geschreven! Met de health coach opleiding van CIVAS doet u alle benodigde kennis en vaardigheden op. Van het aanmeten van een gezond voedingspatroon tot het versterken van de geestelijke conditie.

Help mensen opnieuw vitaal te worden
Veel mensen kampen met vitaliteitsproblemen. Ze voelen zich lusteloos, vermoeid of hebben last van stress. Health coaches zijn professionals op het gebied van geestelijke en lichamelijke gezondheid. Ze helpen met het optimaliseren van beide aspecten, zodat de vitaliteit toeneemt. Heeft u de opleiding tot health coach (vitaliteitscoach) afgerond, dan kunt u professionele hulp bieden bij lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen.  

Steeds meer vraag naar health coaches
Wie lekker in zijn vel zit, kan meer uit het leven halen. Veel mensen streven dan ook naar een optimale leefstijl. Het is echter niet gemakkelijk om de juiste keuzes te maken. Steeds vaker wordt er daarom een beroep gedaan op een health coach. Hij of zij focust niet alleen op voeding en beweging, maar heeft ook aandacht voor het mentale welbevinden.

Health coach voor organisaties
Ook het bedrijfsleven schakelt regelmatig een health coach in. Bijvoorbeeld voor het opzetten van een preventief gezondheidsprogramma. Hierdoor krijgen werknemers minder snel te maken met vitaliteitsproblemen en neemt het ziekteverzuim af. Indien er toch sprake is van stress of een burn-out, dan begeleidt een health coach het hersteltraject. Zo wordt langdurig ziekteverzuim voorkomen.

Ga aan de slag als professioneel health coach
Wilt u bedrijven en particulieren begeleiden bij gezondheidsproblemen? Schrijf u dan nu in voor de health coach opleiding (vitaliteitscoach) van CIVAS. Na afloop beschikt u over de kennis en vaardigheden om organisaties te adviseren over vitaliteitsmanagement en gezondheidstrajecten. Ook kunt u als health coach particulieren helpen om energiek en gezond door het leven te gaan.

> Lees alle informatie over de opleiding Vitaliteitscoach
 

duur12 maanden
niveauhbo
lesgeld€ 630,00 of 12 x € 56,00
erkenning(en)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen
NVST
VBAG
VBAG