Maak je professionele droom waar in 2024 met 25 euro korting!

Als professional sta je nooit stil. Je weet dat meer verdieping in jouw expertise zorgt voor meer succes. Daarom bieden wij je in het begin van een gloednieuw jaar een leuke korting aan op een aanvullende of nieuwe opleiding of opleidingspakket. Geldig in de hele maand januari 2024. 

Maak je professionele droom waar met een opleiding van Civas - nu met € 25 korting!

Bij Civas staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal, zodat jij je kan richten op het realiseren van jouw droom. Jij weet als professional hoe belangrijk het is om je kennis en vaardigheden voortdurend te vernieuwen en uit te breiden. Daarom bieden wij zowel nieuwe als geactualiseerde opleidingen aan, zodat jij nog beter wordt in jouw vakgebied. 

Profiteer daarom nu van een korting van 25 euro op een opleiding of opleidingspakket bij Civas. Maar let op: de actie loopt maar van 1 januari tot 1 februari 2024! Deze tijdelijke aanbieding geldt voor ons volledige assortiment. Denk aan cursussen en opleidingen op het gebied van:

coaching
voeding en dieet
psychologie en pedagogiek
HRM
starten van een eigen praktijk
massage
complementaire zorg

Bovendien zijn er boeiende opleidingspakketten beschikbaar, waarmee je 2 of zelfs 3 aanvullende opleidingen kunt volgen met een extra korting op de losse opleidingsprijzen.

Met meer dan 20 jaar ervaring begeleidt Civas professionals bij de volgende stap in hun loopbaan. Wacht niet langer en sluit je aan bij de vele mensen die je voorgingen! Bekijk snel de actievoorwaarden en maak snel gebruik van deze aanbieding. Versterk je expertise en zoek voor jou daar de best passende opleidingen bij. 

Na jouw inschrijving ontvang je binnen vier werkdagen het studiepakket thuis en kun je meteen beginnen.

> Ontdek alle opleidingen

Hoe kom ik in aanmerking voor de korting?

Schrijf je voor 1 februari 2024 in voor een van onze opleidingen. Gebruik daarbij de kortingscode DROOM2024 en ontvang direct 25 euro korting op jouw opleiding of opleidingspakket.

Na jouw inschrijving wordt het studiepakket binnen twee werkdagen verzonden. 

Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website. De kortingscode vul je in bij het afrekenen in het veld 'kortingscode'. De korting wordt automatisch berekend. 

De kortingscode is alleen geldig bij inschrijvingen via de website. Voor alle inschrijvingen is het Civas studiereglement van toepassing.

Actievoorwaarden

  • De korting is alleen geldig bij inschrijvingen via de website.
  • De korting wordt verrekend bij het aanschaffen van een opleiding. Voer deze actiecode in: DROOM2024
  • De korting bedraagt eenmalig 25 euro per bestelling.
  • De kortingscode geldt alleen voor nieuwe inschrijvingen tussen 1 januari en 1 februari 2024.
  • Je kunt de kortingscode gebruiken voor het complete Civas aanbod.
  • Bij inschrijving vul je de code in bij het afrekenen in het veld 'kortingscode' (niet in het veld 'opmerking'). De korting wordt automatisch verrekend.
  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
  • De kortingscode is per persoon eenmalig te gebruiken.
  • De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld.
  • Voor alle inschrijvingen is het Civas studiereglement van toepassing.

Persoonlijk studie-advies

Twijfel je nog welke thuisstudie het beste bij je past? Je kunt altijd contact opnemen met onze studiebegeleiders voor een persoonlijk en passend advies. We helpen je graag!

> Ontdek onze studies