DEF_Therapeutische-basisvorming_II

Therapeutische basisvorming

Therapeutische basisvorming is een onmisbaar fundament voor iedere therapeut, coach en zorgverlener. Niet alleen om veilig en verantwoord te kunnen werken, maar ook in het streven naar erkenning door beroepsorganisaties en zorgverzekeraars.

Toon als:
Sorteer op:

Geweldloze communicatie

Deze cursus is bedoeld voor professionals die geweldloze communicatie willen inzetten bij hun werk met cliënten én voor iedereen die zijn persoonlijke communicatie met anderen wil verbeteren. BATC-erkend.

Medische basiskennis

Deze schriftelijke opleiding Medische basiskennis (hbo-niveau) is speciaal ontwikkeld door een arts voor therapeuten, zorgprofessionals en apotheek- en drogistmedewerkers. Erkend door BATC en ABvC.

Medische basiskennis CPION

CPION / PLATO-erkende opleiding Medische basiskennis (hbo) voor therapeuten en zorgverleners. Behaal in 7 maanden het CPION-erkende diploma. Klassikale studie, 14 lesdagen verspreid over 7 maanden. 

Online ondernemen

Kennis van online ondernemen is voor iedere coach of therapeut tegenwoordig een must! Met deze unieke cursus doet u in 5 maanden alle benodigde kennis op voor online succes.