SECTIE_massage_II

Massage

Met de juiste massagetechnieken zijn veel gezondheidsklachten te voorkomen of verminderen. Met de massagecursussen van CIVAS leert u tot in detail hoe u ze toepast. Onze studies zijn geschikt voor professionals uit de gezondheidsbranche én voor mensen die een eigen massagepraktijk willen opzetten.

Toon als:
Sorteer op:

Acupressuur

Met acupressuur herstelt u het zelfgenezend vermogen van het lichaam. U pakt ziekte en onbalans uiterst effectief aan! Inclusief gratis instructie-dvd. BATC-erkend diploma.

Holistische massage

Leer u alle bekende massagetechnieken professioneel toepassen. Zowel in de privésfeer als in uw eigen massagepraktijk. Met instructie-dvd en optioneel massageweekend. BATC-erkend diploma.

Stoelmassage

Met de cursus Stoelmassage leert u een professionele en effectieve stoelmassage geven. Thuisstudie met instructie-dvd. Praktijkles optioneel. BATC-erkend diploma.

Voetreflextherapie

De cursus Voetreflextherapie geeft u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Schriftelijke studie met de mogelijkheid praktijkdagen bij te wonen. BATC-erkend.

Studiepakketten