Cursus Runen

Cursus Runen

Duur
4 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau

Runen

Volg de cursus Runen en leer deze magische raadgevers intensief kennen. Runen zijn verbonden met de allesomvattende kosmische symboliek en geven je de mogelijkheid te schouwen in de allesomvattende wereld achter die van ons. In de cursus Runen ontdek jij hoe je runen als orakel gebruikt.

Voordelen

  • Geschreven door vakspecialist
  • Gebruik runen als orakel
  • Uiterst boeiende lesstof
  • Start je eigen praktijk

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

In de cursus Runen maak je uitgebreid kennis met de runentekens. Je leert over de Keltische mythen en legenden die ermee verbonden zijn. Deze Runen cursus gaat diep in op de achtergronden, de betekenis en de werking van runen.

Aan de hand van vele voorbeeldleggingen leer je runen als orakel gebruiken. Je leert verleden, heden en toekomst met de runentekens te doorgronden. Omdat de cursus ontwikkeld is door dé runendeskundige van Nederland, ben je verzekerd van zeer gedegen lesmateriaal.

Wat kun je ermee?

Heb je de cursus Runen afgerond, dan kan jij jouw cliënten wijze raad geven bij allerhande vraagstukken. Een legging met runenstenen zorgt voor heldere inzichten en wijst de weg naar oplossingen. Ga aan de slag in een eigen praktijk of bied je diensten aan op beurzen en festivals.

Werken met runen kan op zichzelf staan, maar kan ook heel waardevol zijn in combinatie met numerologie en allerlei therapievormen. De kennis uit de cursus Runen kan je als runenmeester toepassen bij het oplossen van de meest uiteenlopende levensvraagstukken.

Details

methode thuisstudie
omvang

8 lessen

studieduur 4 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Runologie

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.