Relatietherapie
De Kracht van Betekenis

Relatietherapie

Relatietherapie: word samen opnieuw gelukkig! Een relatie vraagt veel liefde, geduld en begrip. Door het drukke bestaan van alledag, vinden u en uw partner vaak geen tijd om elkaar oprecht aandacht te geven. U groeit steeds verder uit elkaar. De cursus Relatietherapie biedt uitkomst!

duur5 maanden
niveaumbo
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00

Relatietherapie: wat leert u?
Wilt u opnieuw samen gelukkig worden? De cursus Relatietherapie verschaft inzicht in de dynamiek van het samenleven en behandelt een groot aantal oorzaken waarom uw relatie vastloopt. De cursus biedt u veel praktische oefeningen, waarmee u samen uw relatie opnieuw verdiept en verlevendigt. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk!
 
Met de cursus Relatietherapie krijgt u beter inzicht in elkaars belevingswereld. U leert elkaar begrijpen en respecteren. Met creatieve hulpmiddelen worden vaste patronen doorbroken, zodat uw leven samen weer de moeite waard wordt! U leert omgaan met boosheid en conflicten en ontdekt hoe u samen opnieuw gelukkig kunt worden. 
 
Relatietherapie: wat kunt u ermee?
Na afronding van de cursus Relatietherapie zet u het stralende begin van uw huwelijk of relatie voort in een leven lang liefhebben. Iedere verbintenis vraagt om een blijvende inzet. Samen geluk en intimiteit ervaren is een dynamische weg. Met de cursus Relatietherapie maakt u uw samenzijn weer tot de gelukkige verbintenis die deze behoort te zijn. U geniet samen opnieuw van liefde, geluk en saamhorigheid! 
 
Wilt u zelf als relatietherapeut of relatiecoach aan het werk en andere stellen met relatieproblemen gaan helpen? Bekijk dan de opleiding Relatiecoach.

Cursus Relatietherapie
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen

duur 5 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
opbergsysteem

bij de cursus Relatietherapie ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

(Om een pdf-document te kunnen bekijken, dient uw computer te beschikken over het programma Acrobat Reader. Ontbreekt dit programma, dan kunt u het gratis downloaden via onderstaande link).

Acrobat reader downloaden

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode.

Opgaven en oefeningen 
Voor deze cursus hoeft u geen huiswerk in te sturen. In alle lessen staan boeiende opgaven en oefeningen. U doet de oefeningen zelf thuis, samen met uw partner.

Relatietherapie

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • word samen opnieuw gelukkig
  • herstel de communicatie en het hartscontact
  • breng intimiteit en diepgang in uw relatie
  • met veel oefeningen die u samen kunt doen
Prev Next