Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Duur
6 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo-niveau
Accreditaties
BATC, KTNO, CAT, NVST

Intuïtieve ontwikkeling

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leert u uw cliënten zich open te stellen voor de wijsheid en kracht van hun intuïtie. Veel beslissingen, zowel zakelijk als privé, worden op ratio gebaseerd. Als mensen goed leren luisteren naar hun gevoel, kunnen ze betere keuzes maken en tot uitvoering brengen. Volg de erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling en leer mensen te luisteren en handelen naar hun innerlijke stem.

Voordelen

  • Leer te luisteren naar intuïtie 
  • Ontdek de waarde van voorgevoel
  • Uitgebreid en boeiend lesmateriaal
  • Bevat veel unieke oefeningen

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat u de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

Deze cursus geeft u als coach of therapeut alle benodigde uitleg over intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan iemand er optimaal gebruik van maken? De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe uw cliënt het leven in balans brengt en waarom dat zo belangrijk is.

Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom uitgebreid in deze opleiding besproken. Uw cliënt leert zijn eigen energieveld kennen, ontdekt wat blokkades zijn en hoe hij ze kan oplossen. Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties en visualisaties.

Met praktische oefeningen leert uw cliënt contact te maken met zijn innerlijke stem en ontdekt hij wat het betekent om sensitief te zijn. Het studiemateriaal is ontwikkeld door een vakspecialist met 20 jaar praktijkervaring. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lessen.

Wat kun je ermee?

De erkende cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die anderen wil begeleiden zich intuïtief te ontwikkelen. Als coach of therapeut heeft u een krachtig instrument in handen, om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen die goed kloppen met hun gevoel.

Nadat u de cursus met succes heeft afgerond, dan kunt u de geleerde technieken goed overbrengen op een ander. Uw cliënt kan praktisch omgaan met de eigen energie en weet balans te brengen in het werk en dagelijks leven. Hij is een stabieler persoon en durft te vertrouwen op zijn innerlijke kracht.

Uiteraard kunt u als coach de opgedane kennis ook in uw eigen leven toepassen. Mensen die vanuit persoonlijke interesse geïnteresseerd zijn in intuïtieve ontwikkeling hebben tevens veel baat bij de lesstof. Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan nieuwe wegen open naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

Details

methode thuisstudie
omvang

14 lessen

studieduur 6 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo-niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

u ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Intuïtieve ontwikkeling

erkend diploma

erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT) en NVST

Gratis proefles & inhoudsopgave

Binnen 1 minuut in uw mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles & inhoudsopgave zijn per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles & inhoudsopgave. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaalt u zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus u kunt altijd een studiepauze inlassen. U heeft recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Uw docent adviseert u persoonlijk vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuurt u huiswerk in en legt u contact met uw docent en medestudenten.

U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kunt u deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaagt u voor het examen en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u het diploma. Slaagt u onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS u graag verder om het examen te halen.

U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

Gerelateerde studies

Coach bespreekt met cliënt vaardigheden voor meer zelfvertrouwen uit de cursus Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling

Meer informatie
Vrouw zit onder boom tijdens de cursus Terug naar je natuur

Terug naar je natuur

Meer informatie
Aurahealing behandeling voor de cursus Aura- en chakrahealing

Aura- en chakrahealing

Meer informatie
Therapeut behandelt cliënt met reiki uit de cursus Reiki Master

Reiki Master

Meer informatie
Vrouw met gesloten ogen voor de cursus Droomanalyse

Droomanalyse

Meer informatie
Een legging met runenstenen bij de cursus Runen

Runen

Meer informatie

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.