Handlezen
Boek Simply Daytox

Handlezen

Met de cursus Handlezen ontdekt u de wereld vol informatie die schuilgaat achter elke lijn, elke heuvel en elk teken op de hand! Bij handlezen gebruikt u de handen als spiegels van de ziel. Door iemands hand te lezen verkrijgt u belangrijke informatie over zaken als persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, relaties, beroeps- en studiekeuze en het opvoeden van kinderen.

duur5 maanden
niveaumbo+
lesgeld€ 200,00 of 5 x € 43,00

Cursus Handlezen: wat leert u?
De cursus Handlezen is ontwikkeld door een vakspecialist. Handvormen, lijnen, combinaties maken: alle onderwerpen van het handlezen worden in de cursus uitgebreid behandeld. Het studiemateriaal is rijkelijk voorzien van foto’s en illustraties. Steeds wordt duidelijk uitgelegd hoe u uw vaardigheden als handlezer perfectioneert. Oefeningen en praktijkvoorbeelden leren u handlezen spelenderwijs professioneel toepassen.
 
De basismethodiek van handlezen is relatief eenvoudig. De kunst van het herkennen en combineren van de details vereist echter gedegen vakkennis. De cursus besteedt daaraan dan ook veel aandacht. De lessen zijn in heldere stijl geschreven en bevatten veel praktische tips. De gratis meegeleverde instructie-dvd ondersteunt uw studie in beeld en geluid. 
 
Cursus Handlezen: wat kunt u ermee?
De cursus Handlezen is geschikt voor iedereen die professioneel en serieus aan de slag wil met handlezen. Rondt u de cursus met goed gevolg af, dan heeft u een solide basis om als handlezer te werken.

Handlezen is bij uitstek geschikt om anderen te ondersteunen en te adviseren. In uw eigen praktijk of bijvoorbeeld op beurzen en festivals. 

Cursus Handlezen
soort cursus thuisstudie
omvang

10 lessen inclusief instructie-dvd

duur 5 maanden
studiebelasting

vijf uur per week. Het staat u vrij meer of minder uren aan uw studie te besteden. U ontvangt het complete studiepakket in een keer thuis en bepaalt uiteindelijk zelf hoe snel u de studie afrondt

lesgeld € 200,00 of 5 x € 43,00
opbergsysteem

bij de cursus Handlezen ontvangt u gratis een fraai opbergsysteem voor uw lessen

niveau mbo+
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
studieverklaring

u ontvangt kosteloos een studieverklaring na inzending van uw huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen examen, ontvangt u het CIVAS-diploma Handlezen

Download de gratis proefles!
CIVAS geeft u, voordat u daadwerkelijk met uw studie begint, deze gratis proefles. Zo raakt u alvast vertrouwd met ons heldere, moderne en professionele studiemateriaal. Download ook de volledige inhoudsopgave voor een duidelijk beeld van de lesopbouw.

Vul uw e-mailadres in en klik op downloaden. Het document verschijnt direct op uw scherm.

(Om een pdf-document te kunnen bekijken, dient uw computer te beschikken over het programma Acrobat Reader. Ontbreekt dit programma, dan kunt u het gratis downloaden via onderstaande link).

Acrobat reader downloaden

Ga direct van start
Na ontvangst van uw inschrijving heeft u het studiepakket binnen twee werkdagen in huis. Ook als u op een latere datum wilt starten met studeren, kunt u zich alvast inschrijven. Nadat u het lesmateriaal heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met uw studie.

Bepaal uw eigen studietempo 
U ontvangt het complete studiepakket in één keer. Op die manier kunt u het hele programma overzien. Het tempo van studeren bepaalt u zelf, er geldt geen tijdslimiet voor het afronden van uw cursus of opleiding. U mag naar eigen inzicht een studiepauze inlassen, bijvoorbeeld voor een vakantie of als u het druk heeft.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht een studie af te maken. U kunt uw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Vooruitbetaalde lesgelden worden per omgaande aan u terugbetaald. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor praktijkopleidingen gelden afwijkende voorwaarden.

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
U wordt persoonlijk begeleid door een vakdocent. Uw docent adviseert u vanaf uw inschrijving tot aan de succesvolle afronding van uw studie. U kunt altijd een beroep doen op uw docent. Veel van onze docenten hebben zelf een succesvolle praktijk in het vakgebied dat zij begeleiden.

Digitaal studentenportaal
Ons instituut werkt als enige in de branche met een beveiligd studentenportaal waar u huiswerk kunt insturen, uw behaalde resultaten terugziet, contact legt met uw docent en ervaringen kunt uitwisselen met medestudenten. Na inschrijven ontvangt u uw inlogcode en wachtwoord.

Huiswerk insturen is niet verplicht
Bij de meeste lessen staan huiswerkopgaven. Deze stuurt u in via het online studentenportaal of per e-mail. Van uw vaste docent ontvangt u de eventuele correcties. Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te halen.

Ontvang een diploma
Na het volgen van alle lessen kunt u voor deze studie het openboekexamen aanvragen. Dit examen legt u eenvoudig thuis af via internet. Slaagt u en heeft u al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma. Slaagt u niet in één keer, dan begeleidt CIVAS u net zo lang tot u het examen haalt.

Examen doen is niet verplicht
U bent niet verplicht examen te doen. Heeft u alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Handlezen

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

De cursus Handlezen biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • ga als professioneel handlezer aan de slag
  • lesstof bevat veel heldere afbeeldingen
  • ontwikkeld door ervaren vakspecialist
  • inclusief uitgebreide instructie-dvd
Prev Next