Cursus Handlezen

Cursus Handlezen

Duur
5 maanden
Lesgeld
€ 220,00 of 5 x € 47,00
Niveau
mbo+ niveau

Handlezen

Met de cursus Handlezen ontdek je de wereld van informatie die schuilgaat achter elke lijn, elke heuvel en elk teken op de hand. Bij handlezen gebruik je de handen als spiegels van de ziel. Door iemands hand te lezen verkrijg je belangrijke informatie over zaken als persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, relaties, beroeps- en studiekeuze en het opvoeden van kinderen.

Voordelen

  • Ga als professioneel handlezer aan de slag
  • Lesstof bevat veel heldere afbeeldingen
  • Ontwikkeld door ervaren vakspecialist
  • Inclusief uitgebreide instructie-video's

Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Wat leer je?

De cursus Handlezen is ontwikkeld door een vakspecialist. Handvormen, lijnen, combinaties maken: alle onderwerpen van het handlezen worden in de cursus uitgebreid behandeld. Het studiemateriaal is voorzien van foto’s en illustraties. Steeds wordt duidelijk uitgelegd hoe je jouw vaardigheden als handlezer perfectioneert. Oefeningen en praktijkvoorbeelden leren je handlezen spelenderwijs professioneel toepassen.

De basismethodiek van handlezen is relatief eenvoudig. De kunst van het herkennen en combineren van de details vereist echter gedegen vakkennis. Deze opleiding besteedt daaraan dan ook veel aandacht. De lessen zijn in heldere stijl geschreven en bevatten veel praktische tips. De instructie-video's ondersteunen de studie in beeld en geluid.

Wat kun je ermee?

De cursus Handlezen is geschikt voor iedereen die professioneel aan de slag wil met handlezen. Ook voor gebruik in je eigen familie- en vriendenkring biedt deze cursus veel perspectief.

Rond je de opleiding met goed gevolg af, dan heb je een solide basis om als handlezer te werken. Handlezen is bij uitstek geschikt om anderen te ondersteunen en te adviseren. In je eigen praktijk of bijvoorbeeld op beurzen en festivals.

Details

methode thuisstudie
omvang

10 lessen inclusief instructie-video's

studieduur 5 maanden
lesgeld € 220,00 of 5 x € 47,00
inschrijfgeld € 20,00
niveau mbo+ niveau
vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist
certificaat

je ontvangt kosteloos een certificaat van deelname na ontvangst van het huiswerk

diploma

bij een gemiddelde score van 5,5 of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen ontvang je het CIVAS-diploma Handlezen

Gratis proefles

Binnen 1 minuut in je mailbox! Vraag nu de gratis proefles en de volledige inhoudsopgave van deze studie aan. Zo krijg je alvast een duidelijk beeld van de kwaliteit van het studiemateriaal en de heldere lesopbouw.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden.

Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Zo studeer je

Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kan altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 36 maanden studiebegeleiding. De gemiddelde studiebelasting is vijf uur per week.

Jouw docent adviseert je persoonlijk vanaf de inschrijving tot aan de succesvolle afronding van je studie. Je kan altijd een beroep doen op jouw docent via het digitale studentenportaal.

CIVAS werkt met een beveiligd studentenportaal. Via het portaal stuur je huiswerk in en leg je contact met jouw docent en medestudenten.

Je bent niet verplicht een studie af te maken. Je kan jouw studie zonder opgaaf van reden voortijdig beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Huiswerk insturen is niet verplicht, maar bij de meeste studies wel nodig om een certificaat of diploma te behalen.

Na het volgen van alle lessen kan je deelnemen aan het openboekexamen om het diploma te behalen. Slaag je voor het examen en heb je al het huiswerk met succes afgerond, dan ontvang je het diploma. Slaag je onverhoopt niet, dan begeleidt CIVAS je graag verder om het examen te halen.

Je bent niet verplicht examen te doen. Heb je alle lessen afgerond en een voldoende gehaald voor de huiswerkopdrachten, dan ontvang je een certificaat van deelname.

Ga direct van start

  • Ontvang je studie binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug
  • Betaal in termijnen of ineens

CIVAS scoort een 9.1

Joyce Laugs
03 januari 2020
Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
byTaske voetreflextherapie
06 januari 2020
Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt.
Carin
21 januari 2020
Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.